Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Vineri, 19 Aprilie 2024
Hilti
Home - Stiri - Producatori de Tamplarie - TC CONSTRUCT: Proiect de retehnologizare cu fonduri europene
TC CONSTRUCT: Proiect de retehnologizare cu fonduri europene
Producatori de tamplarie Publicat de Camelia Pantel 01 Feb 2018 07:00
Producatorul de tamplarie termoizolanta TC Construct, din Giurgiu, raporteaza o cerere in usoara crestere pe segmentul tamplariei din PVC, proiectele accesate cel mai frecvent in ultima perioada fiind reprezentate de ansambluri rezidentiale din Bucuresti si judetul Ilfov si locuinte individuale. „Evolutia optima a activitatii ne-a permis sa obtinem, in 2017, o majorare de aproximativ 10% a cifrei de afaceri, in raport cu cele 6,2 milioane de lei inregistrate in 2016 si speram ca acest trend ascendent se va mentine si in 2018, desi este posibil ca, la acest inceput de an, furnizorii de materiale cu care colaboram sa ia decizia unei majorari de preturi la materia prima. In plus, suntem afectati si de evolutia nefavorabila a cursului valutar, intrucat importam direct din Bulgaria reperele Profilink pe care le utilizam in procesul de productie. Cu toate acestea, in 2018, pentru dezvoltarea segmentului tamplariei termoizolante, avem in derulare un proiect finantat din fonduri europene, in valoare de aproximativ 300.000 de lei, prin care intentionam sa achizitionam o masina de debitat la patru capete”, a declarat Alina Telehoi, administratorul firmei.
Compania TC Construct dispune pe segmentul executiei tamplariei din PVC de o capacitate de fabricatie de 400 unitati/luna si utilizeaza in procesul de fabricatie profile Rehau, Profilink, Alumil sau Profilco, feronerie Maco si sticla Saint-Gobain. Geamul termoizolant este realizat in unitatea proprie de productie (cu o contributie de 10% la cifra totala de afaceri a firmei), iar ca specializari, pe langa executia tamplariei din PVC (cu 50%), a celei din aluminiu (5%) si a peretilor cortina (5%), se regasesc si activitati de executie a lucrarilor civile si industriale. Potrivit declaratiilor administratorului firmei, proiectele din domeniul tamplariei din aluminiu sunt destul de mici ca valoare, fiind vorba mai ales, despre fatade cu dimensiuni nesemnificative. Informatii suplimentare, la www.tcconstruct.ro 
 
TSV
SISECAM
rehau
ABONARE REVISTE
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left