Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Miercuri, 22 Martie 2023
ABONARER REVISTE
Home - Stiri - Producatori de Tamplarie - TEC TELECOM livrează tamplarie termoizolanta mai ales in zona Moldovei
TEC TELECOM livrează tamplarie termoizolanta mai ales in zona Moldovei
Producatori de tamplarie Publicat de Camelia Pantel 25 Ian 2023 06:00
In 2022, compania Tec Telecom, cu sediul in Iasi, s-a implicat in activitati de productie a tamplariei din PVC si aluminiu, ambele avand o contributie de cate 5% la incasarile totale ale firmei, care, potrivit celor mai recente date publicate pe website-ul Ministerului Finantelor Publice, au atins in 2021 valoarea de 18,3 milioane de lei.
„Suntem activi, de asemenea, pe segmentele de telecomunicatii, sisteme de securitate si constructii. In domeniul tamplariei termoizolante fabricam ferestre si usi cu profile Ramplast, Alumil sau Schuco, sisteme de inchidere G-U sau Maco si vitraje fabricate de societatile Moldoglass (judetul Bacau) si Miticar (Braila). Distribuim produsele din aceasta categorie in zona Moldovei, unde, in 2022, numarul de proiecte s-a inscris pe un trend descendent. Nici noi nu am participat la licitatii, dar nici proiectantii nu au reusit sa tina pasul cu cresterile de preturi care au fost majore, in principal la otel, aluminiu si sticla. Cele mai numeroase categorii de proiecte in care ne-am implicat au fost reprezentate de locuinte individuale, ansambluri rezidentiale si cladiri de birouri de dimensiuni medii. Suntem prezenti pe piata nationala din anul 1993, in prezent avem 98 de angajati, iar in 2022 am adoptat o strategie de afaceri axata exclusiv pe masuri de mentinere a activitatii. Inca de la infintare ne-am aflat intr-o continua expansiune si am incercat sa lucram cu o echipa tanara, ambitioasa, implicata si bine pregatita din punct de vedere profesional. Punem la dispozitia partenerilor o gama complexa de produse si servicii specializate, suntem certificati ISO 9001:2000 si autorizati de Inspectoratul General de Politie si Corpul de Pompieri Militari, de E.ON Moldova, precum si pentru efectuarea de lucrari de montaj si service pentru sisteme de climatizare, ventilare si tratare a aerului si a instalatiilor de joasa tensiune. Suntem, de asemenea, membri ai Asociatiei Romane pentru Tehnica de Securitate si ai Patronatului Producatorilor de Tamplarie Termoizolanta din Romania (PPTT)”, a mentionat Daniel Zainescu, administratorul firmei. Informatii suplimentare, la www.tectelecom.ro    
 
rehau
2021-video-fer
SISECAM
TSV
TOP-500-PRODUCERS
A aparut editia
IANUARIE-FEBRUARIE 2023!
 

Autentificare

simonswerk left
hospice doneaza