Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Miercuri, 12 Iunie 2024
Hilti
Home - Stiri - Producatori de Tamplarie - TENTROM Paradise estimeaza pentru 2022 o crestere de 15% a cifrei de afaceri
TENTROM Paradise estimeaza pentru 2022 o crestere de 15% a cifrei de afaceri
Producatori de tamplarie Publicat de Camelia Pantel 11 Aug 2022 06:00
Pentru exercitiul financiar curent, compania Tentrom Paradise (judetul Ilfov) mizeaza pe o majorare de aproximativ 15% a cifrei de afaceri in raport cu valorea de 15,4 milioane de lei din 2021. "Rezultatele financiare inregistrate anul trecut au fost, de asemenea, cu 15% mai mari decat cele din 2020. Pentru 2022, ne-am propus ca principal obiectiv sa tinem pasul cu cresterile preturilor la cheltuieli. In continuare, din fericire, din luna octombrie a.c., se prefigureaza o stabilizare a acestora.
Gama de produse pe care o punem la dispozitia partenerilor include diferite tipuri de sisteme de umbrire, precum pergole, copertine, rulouri transparente, marchize, elemente de inchidere pentru terase, vitraje mobile pentru terase sau sisteme de geamuri glisante. Acestea sunt distribuite pe plan national atat direct, cat si prin intermediul unor parteneriate cu 250 de dealeri. Totodata, prin intermediul colaboratorilor, acestea ajung, intr-o masura foarte mica insa, pe pietele europene. In cadrul firmei noastre, este activa si o sectie de vopsitorie pentru produsele proprii, dar si pentru cele ale altor firme.
In ceea ce priveste cererea pe segmentul tehnicii de umbrire, estimam ca aceasta se mentine, in 2022, la un nivel similar celui din 2021, iar cele mai numeroase proiecte in care ne-am implicat pana acum au fost de tip rezidential si din HoReCa", a precizat Anisoara Gheorghe, reprezentanta firmei. Informatii suplimentare, la www.tentromparadise.ro     
 
SISECAM
TSV
ABONARE REVISTE
rehau
Editia
MAI 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left