Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Marti, 22 Septembrie 2020
Home - Stiri - Producatori de Tamplarie - TERMOPLAST (Covid-19): Impact economic semnificativ asupra multor firme
TERMOPLAST (Covid-19): Impact economic semnificativ asupra multor firme
Producatori de tamplarie Publicat de Camelia Pantel 14 Apr 2020 06:00
Daniela Neculai, director general al Termoplast: „Avand in vedere situatia de forta majora generata de pandemia de coronavirus (Covid-19) la nivel national, respectiv global, la fel ca majoritatea companiilor de profil sau din alte domenii de productie, firma noastra, cu sediul in municipiul Roman (judetul Neamt), resimte din plin impactul acestei situatii.
La nivel intern, am adoptat masuri substantiale respectand indicatiile autoritatilor cu privire la normele si masurile de igiena ce trebuie indeplinite pentru a limita si evita raspandirea virusului. De asemenea, fluxul productiv specific companiei a fost configurat si adaptat la situatia actuala, in asa fel incat procesul de fabricatie sa poata continua, insa numai cu respectarea indicatiilor autoritatilor. Prin urmare, activitatea companiei continua, intr-un ritm corelat cu situatia actuala, ceea ce afecteaza insa capacitatea de productie, respectiv termenii de livrare si/sau montaj al produselor, atat pe plan intern, cat mai ales pe plan international. Suntem constienti ca aceasta situatie va avea un impact semnificativ din punct de vedere economic asupra multor companii si inclusiv asupra noastra. In ceea ce ne priveste, datorita devotamentului partenerilor, a clientilor multumiti, respectiv a echipei profesioniste de care dispunem, suntem convinsi ca vom depasi momentul de forta majora, iar compania noastra va fi in continuare acolo unde ii este locul, adica in topul producatorilor de tamplarie termoizolanta din Romania. In plan general, pentru eliminarea efectelor negative ale pandemiei, consideram ca, la nivel guvernamental, ar putea fi implementata o lege similara celei din Italia, cu privire la deducerea cheltuielilor generate de schimbarea tamplariei termoizolante in cazul indeplinirii unor coeficienti de transfer termic prestabiliti. Aceasta ar fi foarte utila si ar veni in sprijinul segmentului nostru de piata. Aceasta lege face referire la o deducere egala cu 50% din totalul cheltuielilor efectuate pentru executarea lucrarilor, printr-o deducere a impozitului pe venit impartita in 10 rate anuale egale. O astfel de masura ar avea un impact, pe de o parte, de natura economica, iar pe de alta parte, de protectie a mediului, prin consumul redus de energie. Concluzionand, ii rugam pe toti partenerii si clientii nostri sa fie alaturi de noi, sa depasim impreuna aceasta situatie si sa continuam colaborarea profesionista construita pana acum”. 
 
rehau
athena_370px
TELECOAUTOMATION
ghid_montaj
A aparut editia
SEPTEMBRIE 2020!

Autentificare

Conferinta EURO-Fereastra - 2019
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
hautau 2017
hospice doneaza
SIMONSWERK
 
InfoliereProfile.ro
dualsoft
nhdp
deceuninck_belgium

Parteneri

ROTO
VBH
ALUPROF
trocal
URBAN
PC-500-2019
GHID de INSTALARE