Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Sambata, 16 Octombrie 2021
TERAPLAST
Home - Stiri - Producatori de Tamplarie - VETECO: La jumatatea lui noiembrie, expertii in tamplarie sunt asteptati la Madrid
VETECO: La jumatatea lui noiembrie, expertii in tamplarie sunt asteptati la Madrid
Producatori de tamplarie Publicat de Ovidiu Stefanescu 01 Oct 2018 06:33

VetecoTargul international de ferestre, fatade si sisteme de protectie solara Veteco, care se va derula in intervalul 13 - 16 noiembrie a.c. in cadrul centrului expozitional IFEMA din Madrid - Spania, va prilejui lansarea a numeroase inovatii ce vizeaza sectorul sistemelor de anvelopare a imobilelor moderne. Conform celor mai recente analize referitoare la situatia de pe acest segment, o serie de materiale considerate traditionale si folosite in mod curent in domeniu au atins niveluri de performanta greu de anticipat in trecut, etapa urmatoare concentrandu-se in directia combinarii inteligente a avantajelor asigurate de acestea pentru a obtine produse deosebite, care sa satisfaca cele mai exigente cerinte in materie de design, confort, eficienta energetica etc. Perspectivele cele mai optimiste de dezvoltare le are , in opinia expertilor iberici, domeniul vitrajelor arhitecturale. Trendul actual este acela de a imbunatati produsele curente, din punct de vedere al proprietatilor in ceea ce priveste termoizolarea sau transmisia luminoasa, si de a facilita extinderea masiva a domeniilor de aplicare. Un produs care suscita in mod deosebit atentia este sticla activa, care, gratie compozitiei si structurii sale, va facilita o imbunatatire masiva a caracteristicilor de sustenabilitate ale imobilelor, mai ales in ceea ce priveste amprenta ecologica, impactul social si alte elemente importante. O alta tendinta este aceea a fuziunilor de elemente care vor permite constructia de fatade cortina multi-material, ce vor oferi arhitectilor o mult mai mare libertare de actiune. La fel se va intampla inclusiv in ceea ce priveste peretii ventilati, o mare parte dintre materialele inovatoare utilizate la realizarea acestora gasindu-si deja alte aplicatii de succes. Pe scurt, expozitia de la Madrid va prilejui celor care-i vor trece pragul sa afle in mod concret felul in care materialele moderne folosite in domeniul tamplariei termoizolante, care prezinta o flexibilitate evidenta, pot contribui, printr-o combinare inteligenta, la sporirea continmua a nivelurilor de performanta asigurate de elementele de anvelopare. De altfel, cu ajutorul noilor concepte incluse in sistemul Industry 4.0, producatorii vor avea tot mai multe metode de a trece de la productia de masa la cea puternic individualizata, cu o valoare adaugata net superioara si capabila sa asigure marje substantiale.  

 
athena_370px
2021-video-fer
ghid_montaj
SISECAM
rehau
A aparut editia
SEPTEMBRIE 2021!
 

Autentificare

hautau 2017
hospice doneaza
SIMONSWERK
 
Culisante cu ridicare SUKI
dualsoft
nhdp

Parteneri

ALUPROF
VBH
ROTO
trocal
URBAN
PC-500-2019
GHID de INSTALARE