Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Sambata, 04 Iulie 2020
Home - Stiri - Producatori de Tamplarie - VIENNA Window Convention se desfasoara intre 27 si 28 iunie 2019
VIENNA Window Convention se desfasoara intre 27 si 28 iunie 2019
Producatori de tamplarie Publicat de Cosmin Dincu 26 Iun 2019 08:11
In perioada 27-28 iunie a.c., prima editie a Vienna Window Convention (Wiener Fensterkongress) isi deschide portile sub motoul „Window Visions / Window Visionaries”, iar organizatorii -  Interconnection Consulting Group – doresc ca acest eveniment sa devina scena anuala a industriei de ferestre, respectiv o conferinta mereu actuala, internationala si, mai ales, personalizata pentru specialistii din auditoriu.
Dezvoltarea pietei ferestrelor nu a survenit intamplator, fiind creata de specialisti si manageri cu idei optime de afaceri, care proiecteaza si implementeaza strategii si sunt dispusi sa-si asume riscuri. Tocmai acesti specialisti constituie elementul central al Vienna Window Convention, toti participantii urmand sa profite de prilejul unei intalniri intre reprezentantii companiilor din Europa de Est si Europa de Vest, pentru a face un schimb de idei si strategii intr-un cadru colegial. Antreprenorii si inovatorii industriei de ferestre, care au dat tonul avansului pietei, vor impartasi perspectivele lor privind viitorul sectorului de tamplarie termoizolanta. In acelasi timp, temele strategiei si inovarii vor sta la baza numeroaselor prelegeri din diverse domenii ale industriei”, a declarat, in cadrul unui comunicat, dr. Frederik Lehner, Managing Director al Interconnection Consulting Group.
Alaturi de subiectele tot mai relevante privind expansiunea companiilor si metodele de distributie a produselor (cu diferente si/sau practici unitare intre firmele vest-europene si cele din partea de est a continentului), vor fi examinate problemele actuale ale pietei, cu un accent deosebit asupra digitalizarii (ca proces ce poate fi implementat atat in ​​vanzari, cat si in productie). Vor exista, de asemenea, prelegeri suplimentare si, mai presus de toate, doua forumuri de discutii, care vor oferi vizitatorilor posibilitatea de a-si impartasi ideile.
Gala premiilor Vienna Window Awards va reprezenta recunoasterea unor talente remarcabile la categoriile inovatie, marketing/vanzari si dezvoltare strategica/internationalizarea afacerilor companiilor. La finalul primei zile a conventiei, o receptie festiva va oferi un cadru ideal pentru conversatie si divertisment dupa o zi plina de activitati.
Viena a fost selectata ca loc de intalnire din cauza accesibilitatii acesteia pentru firmele din toate tarile Europei de Est si de Vest. Si, in plus, Viena este cel mai potrivit loc pentru a petrece un sfarsit de saptamana agreabil, dupa finalizarea lucrarilor conventiei.
Organizatorii mai anunta ca programul prealabil pentru joi, 27 iunie 2019 (ziua I - strategia) reuneste deja prelegeri sustinute de Helmut Hilzinger, Managing Director al Hilzinger GmbH (care va vorbi despre strategiile de dezvoltare a unei afaceri de familie: de la un fabricant regional de ferestre la un grup european), Frederik Lehner, Managing Director al Interconnection Consulting Group (aspecte privind potentialul de crestere si profitabilitatea pietei de ferestre), dr. Peter Mrosik, manager asociat al Profine Group (viitorul pietei de tamplarie, din perspectiva unui lider al furnizorilor de sisteme), Harald Pichler, sef al diviziei de ferestre din cadrul AFG Arbonia si Christian Kaminski, director general al Fensterblick (care vor vorbi despre digitalizarea procesului de fabricatie - Window production 4.0, respectiv despre digitalizarea distributiei – prin simplificarea vanzarilor online de ferestre) etc. Discutiile de tip forum (masa rotunda) ii reunesc pe Helmut Hilzinger, Harald Pichler si Christian Kaminski, in calitate de speakeri, avandu-l ca moderator pe Peter Berger, consultant in management al Interconnection Consulting, iar ulterior, Stefan Cherciu, director general al companiei Casa Noastra, se va referi la strategiile ambitioase de expansiune a productiei de tamplarie termoizolanta, firma din tara noastra fiind perceputa ca un model de crestere, sub sintagma „The Romanian tigers are coming!”. Distinctiile  Vienna Window Awards vor fi inmanate tot in prima zi a conferintei, care se va incheia cu o receptie intr-un cadru festiv la galeriile Lehner („The Convention on the Dance Floor”), unde cei prezenti vor putea remarca si diversele reprezentari ale ferestrelor in domeniul artelor plastice.
Ziua a II-a (inovatia) din cadrul Vienna Window Convention (eveniment aflat la prima editie) va fi deschisa de presedintele Roto Frank AG, dr. Eckhard Keill, care se va referi la viziunea sa asupra viitorului pietei de ferestre, din punctul de vedere al unui lider al producatorilor de feronerie si accesorii. Andreas Bittis, manager de produs si Market Manager la Saint-Gobain, se va referi, de asemenea, la dezvoltarea pietei de tamplarie prin prisma posibilitatilor oferite de sticla arhitecturala, iar Ewald Müller, director de vanzari al Alukönigstahl GmbH, se va referi la noile concepte „smart” pentru ferestre. Si in a doua zi a conferintei, Peter Berger va fi moderatorul mesei rotunde cu tema „viitorul ferestrelor, prin inovatie tehnologica”, reunindu-i ca speakeri pe dr. Eckhard Keill, Andreas Bittis si Ewald Müller. „De la inovatie la cifre de afaceri substantiale” constituie subiectul lecturii finale din cadrul conferintei, sustinute de dr. Frederik Lehner, care va analiza indeaproape diversele cerinte ale pietelor celor mai importante state europene, cu privire la inovatie, punctand in acelasi timp strategiile de succes din domeniu. Inscrierile la Vienna Window Convention se fac exclusiv online, iar in acest sens, click aici!
 
COVID-19
ghid_montaj
athena_370px
A aparut editia
MAI 2020!

Autentificare

Conferinta EURO-Fereastra - 2019
Conferinta EURO-Fereastra - 2019
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
hautau 2017
hospice doneaza
SIMONSWERK
 
InfoliereProfile.ro
deceuninck_belgium
dualsoft
nhdp

Parteneri

trocal
VBH
ROTO
ALUPROF
2020_bife-sim
URBAN
PC-500-2019
GHID de INSTALARE