Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Luni, 12 Aprilie 2021
GHID de INSTALARE
Home - Stiri - Producatori de Tamplarie - ART LAND: Orientare a activitatilor de distributie catre export
ART LAND: Orientare a activitatilor de distributie catre export
Producatori de tamplarie Publicat de Camelia Pantel 14 Sep 2012 13:17
Principala schimbare in activitatea companiei Art Land de anul acesta a constat in initierea operatiunilor de export al tamplariei din PVC in Italia, la comanda. Pentru indeplinirea acestui obiectiv, principalele investitii au constat in alocarea de fonduri pentru participarea la importante expozitii italiene de profil. Incepand cu 2013, este vizata o extindere a ariei de distributie pe plan extern.

 


Giovanni Baldantoni, director general al Art Land: „Implicarea in activitatile de export a reprezentat principala masura pe care am adoptat-o pentru a face fata conditiilor nefavorabile de pe piata autohtona. De asemenea, ne-am axat pe dezvoltarea segmentului tamplariei din PVC, intrucat pe plan national cererea de usi de interior/exterior a inregistrat un declin semnificativ, pe fondul regresului domeniului imobiliar. In acelasi timp, din cauza sporirii numarului de solicitari pentru modele ieftine (chiar daca acestea au un grad corespunzator de calitate), toti producatorii au fost nevoiti sa scada preturile modelelor, ceea ce nu a contribuit la imbunatatirea situatiei bransei. Cele mai numeroase vanzari de anul acesta au fost consemnate pentru tamplaria din PVC, diferenta apartinand diferitelor modele de usi pentru interior/exterior. Promovam nu doar ansambluri realizate in unitatea proprie, ci si importate de la producatori italieni pe care le distribuim atat direct, cat si prin intermediul colaboratorilor autorizati. Dintre cele mai mari dificultati pe care le-am intampinat anul acesta in derularea activitatii am putea indica scaderea numarului comenzilor de usi, ceea ce a dus inclusiv la disponibilizarea anumitor angajati si problemele inregistrate in relatiile cu furnizorii de utilitati. Pe fondul tuturor acestor probleme, cifra de afaceri proprie a consemnat un regres in primul semestru al acestui an (in comparatie cu intervalul similar din 2011), insa, pana la finalul exercitiului financiar in curs, estimam o redresare a acestei situatii”.

 
2021-video-fer
ghid_montaj
SISECAM
rehau
athena_370px
A aparut editia
MARTIE/APRILIE 2021!
 

Autentificare

Conferinta EURO-Fereastra - 2019
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
hautau 2017
hospice doneaza
SIMONSWERK
 
Culisante cu ridicare SUKI
dualsoft
nhdp

Parteneri

ALUPROF
trocal
ROTO
VBH
URBAN
PC-500-2019
GHID de INSTALARE