Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Marti, 11 August 2020
Home - Stiri - Producatori de Tamplarie - BDM: Crestere a cotei exportului la 40% din productie
BDM: Crestere a cotei exportului la 40% din productie
Producatori de tamplarie Publicat de Camelia Pantel 30 Aug 2012 10:00
In 2012, cota exportului consemnat la nivelul diviziei Helios, care face parte din cadrul companiei BDM Grup Invest, s-a majorat de la 25% la 40%, operatiunile de acest tip derulandu-se cu precadere in Italia, Franta si Belgia, precum si in Austria sau Germania. Pe plan intern, livrarile se efectueaza la nivelul intregii tari, deopotriva in mod direct (in judetele Maramures si Cluj) si prin intermediul colaborarii cu antreprenori si al unei retele care include 170 de dealeri.
 
Bogdan Stauder, manager al diviziei Helios, din cadrul BDM Grup Invest: „In primul semestru din acest an, pe fondul evolutiei optime a activitatii, am consemnat o majorare de 17% a incasarilor. Consideram ca actualul trend ascendent se va mentine pana la finalul exercitiului financiar in curs, in 2011 fiind inregistrata, de asemenea, o majorare de 35% a vanzarilor comparativ cu 2010. Strategia manageriala pe care o avem in vedere pentru lunile care au mai ramas din acest an presupune consolidarea pozitiei pe pietele interne/externe pe care suntem prezenti, precum si initiative de sporire a gradului de fidelitate a partenerilor. De asemenea, avem in vedere sa accesam fonduri europene pentru retehnologizare, respectiv sa achizitionam o noua linie de productie. In vederea productiei tamplariei din PVC, utilizam profile KBE, Kommerling si Trocal, feronerie Roto si geam termoizolant furnizat de M3 Izoglass, capacitatea de fabricatie situandu-se la 12.000 mp/luna. Ferestrele, promovate sub marca Helios, au fost comercializate anul acesta cu precadere in zona Maramuresului. In afara de aceste modele, care detin ponderea in vanzari, realizam ansambluri din aluminiu si rolete exterioare. Situatia segmentului propriu de activitate a fost relativ aceeasi ca in 2011, nivelul bransei mentinandu-se constant, fara schimbari spectaculoase. Din pacate, trendul continua sa fie descendent, fara sa se intrevada vreo stabilizare, iar beneficiarii se orienteaza cu precadere catre modelele ce au costurile cele mai reduse. Pe plan extern, situatia este complet diferita, iar clientii comanda exclusiv produse si servicii de calitate”.
 
athena_370px
rehau
ghid_montaj
A aparut editia
AUGUST 2020!

Autentificare

Conferinta EURO-Fereastra - 2019
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
hautau 2017
hospice doneaza
SIMONSWERK
 
Culisante cu ridicare SUKI
deceuninck_belgium
dualsoft
nhdp

Parteneri

trocal
ROTO
VBH
ALUPROF
URBAN
2020_bife-sim
PC-500-2019
GHID de INSTALARE