Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Marti, 28 Mai 2024
Hilti
Home - Stiri - Producatori de Tamplarie - BDM: Este vizata o crestere a nivelului exportului la 45% din productie
BDM: Este vizata o crestere a nivelului exportului la 45% din productie
Producatori de tamplarie Publicat de Camelia Pantel 15 Mar 2012 11:53
Nivelul livarilor companiei BDM Grup Invest s-a situat anul trecut la aproximativ 95.000 mp de tamplarie din PVC, capacitatea de fabricatie situandu-se la 12.000 mp/luna. In procesul de executie se colaboreaza cu furnizori precum Profine Romania (pentru profile din PVC KBE, Kommerling si Trocal), Roto (feronerie) si M3 Izoglass (geam termoizolant), usile/ferestrele realizate avand marca Helios.
 
Bogdan Stauder, manager al diviziei Helios, din cadrul BDM Grup Invest: „Anul trecut am reusit sa exportam aproximativ 25% din productia totala in tari precum Italia, Franta, Belgia, Austria si Germania. Pe plan national, efectuam livrari la nivelul intregii tari, atat direct (in judetele Maramures si Cluj), cat si prin intermediul unei retele care cuprinde aproximativ 170 de dealeri. De asemenea, colaboram cu antreprenori de specialitate, cele mai multe livrari fiind consemnate in zona Maramuresului. Pe fondul evolutiei optime a activitatii, in 2011 am reusit sa obtinem o majorare de 35% a vanzarilor, comparativ cu 2010, cand am inregistrat venituri in valoare de aproximativ 42,8 milioane de lei. Pentru 2012 ne-am propus obtinerea unei cresteri de aproximativ 25% si consideram ca obiectivul este tangibil, pe fondul unei extinderi a cotei exportului de aproximativ 45%. Ne-am stabilit acest obiectiv intrucat perspectivele de dezvoltare ale pietei de profil autohtone sunt, in general, sumbre, aceasta inscriindu-se pe un trend descendent in 2011, potrivit informatiilor oferite de furnizorii nostri. Dintre particularitatile derularii de activitati specifice la export, am putea indica gradul ridicat de apreciere a calitatii produselor comercializate si a serviciilor acordate, spre deosebire de ceea ce se intampla pe plan intern, unde comenzile se efectueaza doar in functie de pretul cel mai redus. Pentru extinderea operatiunilor specifice avem in vedere ca, spre sfarsitul acestui an, sa accesam fonduri europene pentru a achizitiona o noua linie de productie complet automatizata”.
 
rehau
TSV
SISECAM
ABONARE REVISTE
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left