Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Marti, 11 August 2020
Home - Stiri - Producatori de Tamplarie - BDM: Majorare importanta a cifrei de afaceri, prin extinderea livrarilor
BDM: Majorare importanta a cifrei de afaceri, prin extinderea livrarilor
Producatori de tamplarie Publicat de Camelia Pantel 23 Mar 2011 16:26
Compania BDM Grup Invest, din Baia Mare, produce si comercializeaza ferestre/usi din PVC, sub marca Helios. În procesul de executie al ansamblurilor certificate cu marcajul CE se utilizeaza utilaje Urban si Rapid, printre furnizorii cu care se colaboreaza aflandu-se firmele Trocal, Roto, Saint-Gobain si Guardian. In lunile ianuarie-februarie ale anului curent au fost indeplinite comenzi de aproximativ 7.000 mp/luna, atat pe piata interna, cat si la export. In continuare, managerul diviziei Helios, detaliaza evolutia activitatii din ultima perioada si a domeniului specific.
 
Bogdan Stauder, manager al diviziei Helios din cadrul BDM Grup Invest: „In 2010 am consemnat o majorare importanta a cifrei de afaceri, procentul de crestere fiind de aproximativ 70% fata de 2009. Aceasta s-a datorat dezvoltarii firmei si extinderii teritoriale, in prezent aria de   distributie fiind operationala in 22 de judete, atat prin intermediul unei retele de colaboratori, cat si prin punctele proprii de lucru din Baia Mare, Cluj-Napoca si Oradea. Pentru 2011 vizam o sporire de pana la 50% a veniturilor comparativ cu 2010, cand cifra de afaceri realizata a fost de peste 6,7 milioane de euro. Avem in vedere majorarea cotei exportului si consolidarea pozitiei pe piata autohtona, zona cea mai activa din punct de vedere al vanzarilor fiind nordul tarii. Cu toate ca principalul impediment din 2011 este constituit de pretul scazut de vanzare al tamplariei termoizolante, modalitatile de contracarare/diferentiere si directiile de dezvoltare vizate constau in: dezvoltarea prin retehnologizare (avem in derulare investitii in valoare de 0,6 milioane de euro in aceasta directie), extinderea retelei de distributie si fidelizarea colaboratorilor nostri. Pana acum am reusit sa traversam cu succes perioada de recesiune prin rentabilitatea produselor proprii, profesionalismul angajatilor si cel al colaboratorilor nostri".
 
athena_370px
rehau
ghid_montaj
A aparut editia
AUGUST 2020!

Autentificare

Conferinta EURO-Fereastra - 2019
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
hautau 2017
hospice doneaza
SIMONSWERK
 
Culisante cu ridicare SUKI
nhdp
dualsoft
deceuninck_belgium

Parteneri

VBH
ALUPROF
trocal
ROTO
URBAN
2020_bife-sim
PC-500-2019
GHID de INSTALARE