Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Joi, 26 Noiembrie 2020
GHID de INSTALARE
Home - Stiri - Produse & Tehnologii - ALUPROF: Noi panouri decorative pentru seria de usi MB-86
ALUPROF: Noi panouri decorative pentru seria de usi MB-86
Produse & Tehnologii Publicat de Cosmin Dincu 03 Oct 2014 18:01
Compania Aluprof si-a completat recent oferta cu noi versiuni de panouri pentru sistemul de usi-panel Aluprof MB-86. Clientii pot allege, astfel, una din 20 de variante moderne de usi, fiecare fiind disponibila intr-o gama diversa de culori din paleta RAL si nuante imitatie de lemn. Usile-panel integreaza profile termoizolante din aluminiu din sistemul MB-86, cu eficienta energetica sporita. Seria garanteaza parametri de izolare foarte buni, coeficientul de transfer termic Ud coborand  pana la 0,61 W/mpK. Sistemul inovator MB-86 este disponibil in patru variante, ST, SI, SI+ si Aero (cu insertie de aerogel). Fabricantul polonez a acordat o atentie sporita etanseitatii usilor, motiv pentru care a introdus garnituri speciale de etansare. Usile MB-86 se incadreaza in clasa 3 de permeabilitate a aerului si in categoriile 6A si C5/B5 de rezistenta la apa si la vant.
Alternativa pentru utilizatorii pretentiosi
Usile-panel reprezinta o alternativa pentru cei mai pretentiosi utilizatori. Datorita solutiilor moderne tehnice si de proiectare, usile-panel pot constitui atat o intrare functionala si rezistenta in timp, cat si un element distinctiv si de imbunatatire a designului locuintei. Compania pune la dispozitia clientilor sai 20 de modele de panouri in trend cu noile cerinte de design si care respecta totodata inalti parametri tehnici. Acest sistem de usi contribuie la reducerea costurilor de functionare a caselor si apartamentelor, in conditiile in care le asigura un aspect cu totul deosebit. Pe baza seriei MB-86 pot fi configurate, conform expertilor Aluprof, trei tipuri de usi: Base, Clasic (cu insertie incastrata pe o singura parte) si Exclusive (cu insertie incastrata pe ambele parti). Primele doua usi integreaza un panou cu grosimea de 44 mm si se caracterizeaza printr-un coeficient de termoizolare Ud la un nivel de 0,9 W/mpK. La usile cu insertie pe ambele parti este montat un panou cu grosimea de pana la 77 mm, care micsoreaza coeficientul de transfer termic al usii la Ud = 0,61 W/mpK. Pentru toate tipurile de usi vitrate se foloseste geam termoizolant dublu, cu un coeficient Ug = 0,7 W/mpK. Clientii firmei pot alege dintr-o gama larga de insertii elegante, cu modele diferite de geamuri si aplicatii, care le permit sa-si personalizeze locuinta. Toate panourile sunt protejate cu vopsea rezistenta la abraziunea cauzata de actiunea factorilor agresivi de mediu. Panourile sunt disponibile si in culori care imita lemnul, iar Aluprof ofera, de asemenea, o gama larga de manere din otel inoxidabil. Usile Aluprof pot avea dimensiuni de pana la 1.400 mm latime x 2.600 mm inaltime, aceasta dimensionare superioara fiind posibila datorita rigiditatii si rezistentei inalte a profilelor din aluminiu. Usile din panouri Aluprof sunt caracterizate si de un aspect elegant, avand parametri tehnici foarte buni. Date fiind dimensiunile si posibilitatea de montaj intr-o structura mare de tip vitrina, usile de intrare constituie o optiune ideala pentru persoanele exigente. 
 
Solicita informatii suplimentare
 
2020-video-C_
athena_370px
rehau
SISECAM
ghid_montaj
TELECOAUTOMATION
A aparut editia
OCTOMBRIE 2020!

Autentificare

Conferinta EURO-Fereastra - 2019
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
hautau 2017
hospice doneaza
SIMONSWERK
 
Culisante cu ridicare SUKI
deceunink_2020
nhdp
dualsoft

Parteneri

trocal
ROTO
VBH
ALUPROF
URBAN
PC-500-2019
GHID de INSTALARE