Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Sambata, 16 Octombrie 2021
TERAPLAST
Home - Stiri - Produse & Tehnologii - ALUTERM: K21 asigura un trafic de peste 90 de persoane/minut
ALUTERM: K21 asigura un trafic de peste 90 de persoane/minut
Produse & Tehnologii Publicat de Ovidiu Stefanescu 28 Nov 2014 13:02
Blasi K21 este o usa rotativa automata dubla, integrand in partea sa mediana un sistem de operare glisanta din seria Record STA 20, precum si doua vitrine de expunere, amplasate in zonele laterale. Acoperisul este executat pe structura din otel, fiind placat cu sisteme de aluminiu. Zona de interior a plafonului este realizata din casete de aluminiu ale caror sisteme de prindere sunt invizibile, asigurand o aparenta continua a tavanului. Ansamblul este dotat cu dispozitive de securitate de ultima generatie, dintre acestea remarcandu-se asa-numitul sistem "roll back safety leaf", ce asigura un nivel inalt de siguranta a utilizatorilor. Diametrul interior al usii este de cuprins intre 3.600 mm si 5.400 mm, iar cel exterior (incluzand elementul de acoperire a ansamblului) se situeaza intre 3.758 mm si 5.558 mm. La cerere, produsele pot fi livrate la dimensiuni pornind de la 3.000 mm si ajungand pana la 7.500 mm. 
 
Finisaje deosebite si dotari functionale de ultima generatie
Usa este actionata de doua sau patru motoare sincronizate, alimentate la curent continuu, capacitatea maxima de trafic fiind de 3.300 de persoane/ora. Echipamentul de baza al usii Blasi K21 cuprinde: comutator de actionare a ansamblului, care poate fi pozitionat in patru moduri distincte ("inchis", "automat", "continuu" si "hard"), display cu afisare digitala si ecran de semnalare a erorilor pentru usa rotativa, intrerupator digital al usii glisante, buton de oprire in caz de urgenta si sistem de reducere a vitezei de inchidere. Finisajul se realizeaza in nuante din gama RAL, prin procedeul de vopsire in camp electrostatic. Componentele de placare pot fi realizate din otel inoxidabil de tip 304 sau 316, bronz sau alama. Tamburii vitrati sunt fabricati din profile de aluminiu extrudat cu dimensiuni de 65 mm x 26 mm, panourile curbate din sticla incluzand o foaie laminata si securizata cu grosime de 10. Optiunile de baza sunt reprezentate de: substructura (carpeta) din otel fabricata din lamele de 17 mm, 22 mm sau 25 mm; spoturi luminoase de tip halogen; diverse finisaje ale acoperisului; cortina de aer cald; dispozitive de monitorizare a pozitiei si a starii usii; conectare la sistemul de alarmare in caz de incendiu. 
 
 
Solicita informatii suplimentare
 
athena_370px
rehau
SISECAM
ghid_montaj
2021-video-fer
A aparut editia
SEPTEMBRIE 2021!
 

Autentificare

hautau 2017
hospice doneaza
SIMONSWERK
 
InfoliereProfile.ro
dualsoft
nhdp

Parteneri

ALUPROF
ROTO
VBH
trocal
URBAN
PC-500-2019
GHID de INSTALARE