Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Vineri, 22 Ianuarie 2021
GHID de INSTALARE
Home - Stiri - Produse & Tehnologii - COLECTIA Textura de la AkzoNobel, cu aspect fin, mat si texturat
COLECTIA Textura de la AkzoNobel, cu aspect fin, mat si texturat
Produse & Tehnologii Publicat de Camelia Pantel 05 Nov 2018 06:00
Deja de mai multi ani, tendintele pe piata vopselelor pulbere din Europa inclina catre vopsele cu aspect fin, mat si texturat. AkzoNobel a fost prima companie care, in anul 1996, a introdus pe piata si a promovat efectul „sable” (textura fina), prin intermediul a trei produse noi, respectiv Noir 200 sablé, Gris 900 sablé si Bleu 600 sablé. De atunci, gama produselor de acest tip a fost marita continuu, prin colectii precum Futura sau Structura. Astazi, AkzoNobel produce o noua colectie din aceasta categorie, Colectia Textura.
Colectia Textura, o colectie ecologica ce asigura economii de energie in exploatare
Colectia Textura face parte dintr-o categorie de produse care nu contine plumb sau alte metale grele si care este denumita generic Vopsea pulbere arhitecturala cu durabilitate standard Interpon D1036. Colectia indeplineste, astfel, cerintele de durabilitate ale Qualicoat Class 1, precum si cerintele EN12206 si EN13438 (fostele BS6496 si BS6497), cat si AAMA 2603.
Aceasta noua colectie ce poarta marca AkzoNobel prezinta un aspect de textura fina cu o foarte buna durabilitate si rezistenta la zgarieturi sau lovituri. In acelasi timp, vopselele din aceasta colectie adauga caldura obiectului acoperit si bogatie culorii, oferind un aspect mai placut si mai atragator decat cel al unui finisaj neted, in aceeasi nuanta. Finisajul durabil ascunde imperfectiunile suprafetei vopsite si necesita un nivel scazut de intretinere, fiind o solutie recomandata pentru zone publice cu trafic intens, intrucat are nevoie doar de o curatare usoara, spre deosebire de vopselele cu textura mai dura.
Colectia Textura cuprinde 110 nuante din gama RAL, disponibile in stoc, atat  in Europa, cat si in Romania. Colectia cuprinde, de asemenea si doua nuante metalice bonded - RAL 9006 si RAL 9007.  
Colectia Textura se potriveste perfect cladirilor rezidentiale si comerciale, unde poate fi utilizata pentru personalizarea ferestrelor, a usilor, a balustradelor si a componentelor de orice tip, dar si in anumite ramuri industriale sau pentru mobilier. Nivelul durabilitatii in aer liber este unul foarte ridicat, rezistenta sa atingand 300 de ore (potrivit specificatiilor GSB) si 1.000 de ore la testarea Xenon Arc, precum si 12 luni potrivit ISO 2810 la testul de expunere naturala Florida, de 5° la sud; in toate aceste cazuri cu ≥50% retentie luciu.
Vopselele din cadrul colectiei sunt unele cu un grad mai mare de sustenabilitate decat cel al solutiilor competitoare, oferind, in acelasi timp utilizatorilor posibilitatea de a face economii de energie.
AkzoNobel ofera pentru aceasta gama o garantie de pana la 15 ani aplicatorilor pe aluminiu, autorizati Interpon. Informatii suplimentare, la www.interpon.ro         
 
Solicita informatii suplimentare  
 
athena_370px
rehau
TELECOAUTOMATION
SISECAM
ghid_montaj
2020-video-C_
A aparut editia
NOIEMBRIE/DECEMBRIE 2020!
 

Autentificare

Conferinta EURO-Fereastra - 2019
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
hautau 2017
hospice doneaza
SIMONSWERK
 
InfoliereProfile.ro
nhdp
dualsoft
deceunink_2020

Parteneri

trocal
VBH
ROTO
ALUPROF
URBAN
PC-500-2019
GHID de INSTALARE