Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Joi, 26 Noiembrie 2020
GHID de INSTALARE
Home - Stiri - Produse & Tehnologii - GEALAN-SMOOVIO, o solutie inovatoare pentru tamplaria glisanta
GEALAN-SMOOVIO, o solutie inovatoare pentru tamplaria glisanta
Produse & Tehnologii Publicat de Ovidiu Stefanescu 03 Dec 2019 06:19
Noua generatie de sisteme Smoovio de la Gealan, destinate realizarii ansamblurilor glisante de tamplarie termoizolanta, asigura o calitate deosebita spatiilor de locuit, in conformitate cu standardele cele mai inalte definite in cadrul conceptului de sustenabilitate. Cel mai important avantaj pe care il ofera aceste solutii constructive inovatoare este reprezentat de optimizarea volumului incintelor. De asemenea, in premiera, se reuseste o combinare optima intre confortul asigurat de o fereastra glisanta si nivelul ridicat de etanseitate pe care solutia Smoovio o ofera. Performanta respectiva este posibila gratie integrarii unei combinatii speciale de elemente de feronerie pentru actionare, precum si geometriei specifice a profilelor, la care se adauga echiparea ansamblurilor cu garnituri de etansare din EPDM avand o forma optimizata. Produsul este rezultatul unei colaborari eficiente intre expertii Gealan si cei ai furnizorului german de feronerie Roto, acestia propunand o solutie superioara de inchidere, bazata pe principiile clasice ale actionarii oscilo-batante, prin care s-a obtinut o etansare perimetrala foarte buna.
 
Termo - fonoizolare ridicata, pentru un sistem cu un design deosebit
Mecanismul special de inchidere care exercita o presiune ridicata pe rama nu necesita ridicarea cercevelei mobile, pentru actionare fiind suficienta o usoara retragere a acesteia (de doar cativa milimetri) in plan paralel. Produsul rezultat este recomandat pentru o gama extinsa de aplicatii, ce includ si lucrari de reabilitare a constructiilor existente. Pe langa avantajul reprezentat de inchiderea/deschiderea facila, alte beneficii asigurate de ferestrele executate cu profile Smoovio sunt constituite de impermeabilitatea ridicata la aer, etanseitatea la apa, termo - fonoizolarea optima etc. In mod suplimentar, este necesar sa fie mentionat designul elegant si minimalist, in linie cu trendurile arhitecturale contemporane. De reiterat inclusiv faptul ca, prin echiparea locuintelor cu tamplarie Smoovio, beneficiarii obtin economii importante de spatiu.
 
Solicita informatii suplimentare
 
SISECAM
TELECOAUTOMATION
ghid_montaj
athena_370px
2020-video-C_
rehau
A aparut editia
OCTOMBRIE 2020!

Autentificare

Conferinta EURO-Fereastra - 2019
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
hautau 2017
hospice doneaza
SIMONSWERK
 
InfoliereProfile.ro
dualsoft
nhdp
deceunink_2020

Parteneri

ALUPROF
ROTO
trocal
VBH
URBAN
PC-500-2019
GHID de INSTALARE