Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Duminica, 02 Aprilie 2023
ABONARER REVISTE
Home - Stiri - Produse & Tehnologii - ISO CHEMIE: Solutie completa ISO 3 de sigilare a ansamblurilor de ferestre
ISO CHEMIE: Solutie completa ISO 3 de sigilare a ansamblurilor de ferestre
Produse & Tehnologii Publicat de Ovidiu Stefanescu 28 Nov 2017 08:07
Sistemul Iso 3 include o gama extinsa de materiale necesare unui montaj corect al tamplariei termo­izolante, cum ar fi folii de etansare la aer si la vapori, precadre, adezivi, benzi precomprimate elastice de spuma poliuretanica flexibila (PUR) pentru o protectie optima impotriva factorilor agresivi de mediu, precum si pentru obtinerea unui nivel ridicat de termo-fonoizolare al conexiunii. Profilele Iso-Top Winframer de tip 1 se recomanda pentru executia precadrului, care are rolul de a facilita pozitionarea corecta a elementului in golul de zidarie. Solutia consta intr-un sistem angular din Puratherm cu functii de termoizolare si preluare a sarcinilor, echipat cu un miez caracterizat printr-o rezistenta termica sporita. Avantajul major al acestei metode constructive este reprezentat de faptul ca elementul de izolare poate fi indepartat in mod facil din calea organelor mecanice de asamblare. De asemenea, sunt disponibile inclusiv profile cu o latime mai mare, pentru situatiile de montaj in care fereastra este instalata partial in afara golului de zidarie. Se obtine, astfel, reducerea la maximum a puntilor termice generate de structura. Dupa instalare, produsul poate fi tencuit.
Benzi si folii speciale pentru o instalare profesionala
Banda precomprimata Iso Bloco One prezinta o valoare nula a coeficientului de permeabilitate a aerului, asigurand o etansare completa de-a lungul sigilarii si contribuind la minimizarea pierderilor de caldura prin convectie. Iso Bloco One se caracterizeaza printr-un gradient optim al difuziei de la interior la exterior (50:1), ceea ce faciliteaza procesul de transmisie a vaporilor si accelereaza procesul de uscare a zonelor de imbinare. Acest produs polivalent combina toate exigentele de eficienta energetica prevazute in legislatia europeana, pentru un montaj fiabil, facil si rapid. Gratie rezistentei ridicate la apa pluviala de impact (cu presiuni de pana la 1.000 Pa), precum si a termo - fonoizolarii superioare, Iso Bloco One reprezinta o solutie optima pentru instalarea de ferestre. In ceea ce priveste benzile butilice cauciucate Iso Connect Inside EPDM, care fac parte din sistemul ISO 3, acestea servesc la sigilarea ferestrelor pe partea dinspre interior, fiind impermeabile la difuzia de vapori si prezentand o rezistenta sporita la actiunea factorilor agresivi de mediu. La exterior, se utilizeaza benzile Iso Connect Outside, realizate din material elastomeric compatibil cu bitumul, cu o mare elasticitate, livrat la grosimi de 0,8 mm sau 1,2 mm. In ceea ce priveste foliile flexibile Iso Connect FD (Inside si Outside), acestea au rolul de etansare la aer/impermeabilizare la difuzia de vapori, concomitent cu acela de compensare a miscarilor conexiunii dintre rama si suport. Informatii suplimentare, la www.u-r-b-a-n.ro
 
Solicita informatii suplimentare
 
2021-video-fer
rehau
SISECAM
TSV
TOP-500-PRODUCERS
A aparut editia
IANUARIE-FEBRUARIE 2023!
 

Autentificare

simonswerk left
hospice doneaza