Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Miercuri, 12 Iunie 2024
Hilti
Home - Stiri - Produse & Tehnologii - ISO-TOP Construction Sheets WF3, placi pentru cladiri pasive si nZEB
ISO-TOP Construction Sheets WF3, placi pentru cladiri pasive si nZEB
Produse & Tehnologii Publicat de Ovidiu Stefanescu 27 Iul 2021 06:41
Placile Iso-Top Construction Sheets WF3 de la Iso Chemie sunt realizate din material Thermapor de mare densitate (polistiren extrudat pentru fatade EPS-F), oferind avantajul unei adaptari individuale, din punct de vedere constructiv, a ansamblurilor de tamplarie in planul din fata goului de zidarie, atunci cand se utilizeaza sistemul de instalare Iso-Top Winframer. Sistemul poate fi debitat cu usurinta si adaptat la geometria si dimensiunile necesare, aceste operatiuni realizandu-se direct la locul de montaj. Placile se utilizeaza atat ca solutie de adaptare in combinatie cu sistemele de profile sau elementele de substructura, cat si individual, ca repere de substructura, elemente de captusire sau stucaturi pentru glafuri, precum si ca sisteme ce faciliteaza montajul jaluzelelor si rulourilor. Produsul prezinta o rezistenta la indoire de 650 kPa, asigurand, astfel, o capacitate portanta ridicata, optima pentru aplicatiile din categoria ferestrelor si usilor.
 
Caracteristici optime pentru un montaj profesional al tamplariei 
Iso-Top Construction Sheets WF3 asigura utilizatorilor numeroase avantaje, cum ar fi: faciliteaza instalarea ferestrelor in structura termosistemului; ofera o integrare perfecta cu sistemele de izolare la exterior; garanteaza obtinerea unei valori optime a conductivitatii termice liniare ψ; se ajusteaza simplu la forma ansamblului; constituie baza ideala pentru sistemul de etansare in trei straturi, ce foloseste benzi de sigilare multifunctionale; constituie o solutie excelenta pentru operatiunile de reabilitare termica a constructiilor existente; respecta prevederile standardelor si regulamentelor de eficientizare energetica; poate fi folosit in combinatie cu Iso3-Window; este certificat ca o componenta pentru case pasive; este livrat cu garantie de 10 ani. Iso-Top Construction Sheets WF3 se caracterizeaza printr-o etansare la aer mai mica de 0,1 m3/h*m*(daPa)2/3, o impermeabilitate la apa pluviala antrenata de curentii de aer de peste 1.200 Pa si prezinta o densitate de 150 kg/mc (±10%), conductivitatea termica λ plasandu-se la 0,04 W/mK. Produsul este ignifugat cu o substanta pe baza de brom (HBCD – hexabromociclododecanat) pentru a asigura intarzierea propagarii focului si are o stabilitate foarte ridicata la actiunea factorilor agresivi de mediu, rezistand peste 6 luni la actiunea direct a radiatiilor ultraviolete.
Solicita informatii suplimentare
 
rehau
ABONARE REVISTE
TSV
SISECAM
Editia
MAI 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left