Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Miercuri, 12 August 2020
Home - Stiri - Produse & Tehnologii - PROENERGY: Solutie completa si certificata pentru instalarea ferestrelor
PROENERGY: Solutie completa si certificata pentru instalarea ferestrelor
Produse & Tehnologii Publicat de Ovidiu Stefanescu 05 Iul 2019 07:22
ProEnergy constituie un sistem format din solutii optimizate ce fac parte din gama Tytan Professional si care sunt destinate sporirii eficientei energetice a ferestrelor termoizolante, asigurate printr-un montaj corect. Conform estimarilor, o izolare inadecvata a usilor si ferestrelor poate duce la pierderi de caldura de pana la 25%. Pentru atingerea performantelor impuse de legislatia europeana in vigoare, materialele trebuie puse in opera in mod corespunzator, in caz contrar produsul avand sanse mari de a fi compromis si de a nu se conforma intentiei de utilizare. Benzile de etansare, spuma poliuretanica (PU) cu proprietati specifice si etansantii reprezinta elementele-cheie ale unui proces eficient de instalare, ce pune in valoare intregul sistem, asigura o izolare termica excelenta si reduce transferul vaporilor. Selena Romania propune prin ProEnergy unul dintre cele mai avansate sisteme, care se afla la momentul actual in plin proces de certificare in cadrul laboratoarelor ift Rosenheim.
 
Componentele sistemului actioneaza conjugat pentru atingerea parametrilor de performanta
Spuma PU Energy 2020, destinata aplicarii prin intermediul pistolului, asigura o inalta eficienta energetica si o durabilitate izolatiei ansamblurilor de usi/ferestre, care este completata de benzile ProEnergy . Termo - fonoizolatia este insotita permeabilitate minima la umezeala si la aer, produsul fiind certificat pentru toti parametrii critici. In ceea ce priveste banda dublu adeziva de exterior, aceasta are rolul de a stopa infiltratiile de apa, de a bloca radiatiile ultraviolete si de a preveni patrunderea apei pluviale in zonele de jonctiune ale ferestrei cu zidaria. Pe una dintre fete, materialul este complet autoadeziv, in vreme ce pe partea opusa este prevazut cu un cordon adeziv destinat aplicarii pe rama. La interior, sistemul include o banda realizata din fibre netesute , ce are un coeficient ridicat de permeabilitate la vapori. Rolul acesteia este de a impiedica patrunderea umiditatii din incinta in rosturi, formand, in acelasi timp, o bariera impotriva pierderilor de caldura. Cele doua produse in tandem respecta principiul „mai etans la exterior, cu o etanseitate cat mai mare la interior”. In fine, adezivul hibrid Tytan Professional Energy 2020 indeplineste simultan functiile de adeziv si etansant, fiind caracterizat printr-o aplicare usoara si rapida. Practic, acesta inlocuieste doua produse folosite in procesul de izolare si finisare a elementelor de tamplarie termoizolanta.
 
Solicita informatii suplimentare
 
ghid_montaj
athena_370px
rehau
A aparut editia
AUGUST 2020!

Autentificare

Conferinta EURO-Fereastra - 2019
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
hautau 2017
hospice doneaza
SIMONSWERK
 
Culisante cu ridicare SUKI
dualsoft
deceuninck_belgium
nhdp

Parteneri

ALUPROF
trocal
VBH
ROTO
2020_bife-sim
URBAN
PC-500-2019
GHID de INSTALARE