Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Joi, 24 Iunie 2021
GHID de INSTALARE
Home - Stiri - Produse & Tehnologii - Roto (Deventer): Noile profile speciale pentru etansarea tocurilor de fereastre
Roto (Deventer): Noile profile speciale pentru etansarea tocurilor de fereastre
Produse & Tehnologii Publicat de Ovidiu Stefanescu 11 Sep 2020 05:38
Interactiunea functionala a feroneriei cu profilele de etansare influenteaza in mod direct performantele tamplariei termoizolante. In pachetul de servicii oferit de Roto, configurarea feroneriei si sistemul de garnituri de inalta calitate din TPE si silicon dezvoltat de divizia Deventer sunt adaptate cerintelor tehnice specifice. Pe langa o gama extinsa de modele standard, portofoliul include peste 4.000 de produse care au fost dezvoltate in conformitate cu solicitarile clientilor si pietelor pe care sunt comercializate. Acestea pot fi fixate, lipite sau sudate la colt, oferind, astfel, un aspect deosebit al colturilor. Pentru etansarea tocurilor la ferestrele realizate din sisteme de aluminiu, Deventer propune un profil din TPE cu miez de spuma, ce asigura valori de izolare termica net superioare variantei din EPDM. Pentru un montaj facil, piciorul profilului a fost prevazut cu un strat de lubrifiant. Proiectarea individuala a facut posibila obtinerea unei etanseitati optime si a unui confort sporit in operare. Colturile sudate sunt sigure din punct de vedere functional, iar profilele TPE sunt reciclabile, in acest sens fiind disponibil un certificat Cradle to Cradle.
 
Etansare high-tech si valori optime de termoizolare pentru ferestrele din PVC
La cererea unor furnizori de sisteme din PVC, care au dezvoltat profile fara garnituri pe toc, au fost proiectate produse speciale ce integreaza functiile acestor elemente intr-o singura sectiune transversala, pentru a se utiliza un profil de etansare unic. Intrucat conceptul de vitrare nu presupune utilizarea de baghete clasice, garnitura trebuie fixata intr-un mod sigur, iar solutia propusa este constituita de un profil high-tech, care se fixeaza pe cercevea prin intermediul unei benzi adezive aplicate din fabrica. De asemenea, garnitura include in structura sa un nucleu de material ce garanteaza toleranta si presiunea necesare unei functionari optime. Deja sistemul a trecut cu succes numeroase teste, care confirma fiabilitatea deosebita a produsului. In ceea ce priveste ferestrele din lemn, Deventer a dezvoltat pentru anumiti parteneri garnituri care se adapteaza perfect geometriei de montaj, peretii subtiri ai acestora si acumularea minima de presiune imbunatatind confortul in utilizare. Piciorul profilului integreaza o buza moale, iar partea dura din zona posterioara faciliteaza montajul. Pentru obtinerea unui aspect optim in zona de colt, sunt livrate uneltele necesare prelucrarii. In ceea ce priveste garnitura de geam, aceasta este asortata din punct de vedere cromatic cu elementul median de etansare si cu cel de bataie.
Solicita informatii suplimentare
 
rehau
athena_370px
SISECAM
ghid_montaj
2021-video-fer
A aparut editia
MAi 2021!
 

Autentificare

Conferinta EURO-Fereastra - 2019
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
hautau 2017
hospice doneaza
SIMONSWERK
 
Culisante cu ridicare SUKI
nhdp
dualsoft

Parteneri

ALUPROF
trocal
ROTO
VBH
URBAN
PC-500-2019
GHID de INSTALARE