Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Vineri, 27 Ianuarie 2023
ABONARER REVISTE
Home - Stiri - Produse & Tehnologii - ROTO ofera feronerie de performanta pentru fabricarea de ansambluri glisante
ROTO ofera feronerie de performanta pentru fabricarea de ansambluri glisante
Produse & Tehnologii Publicat de Ovidiu Stefanescu 28 Apr 2020 05:20
Expertii furnizorului german de sisteme de feronerie Roto Frank au identificat un potential important de dezvoltare pentru ansamblurile cu actionare culisanta, incadrand acest segment de produse la categoria modelelor cu perspective nete de crestere in viitor. Acesta este motivul pentru care aceiasi specialisti estimeaza ca in perioada urmatoare cota Roto pe piata mondiala de profil se va consolida simtitor. Exista numeroase argumente ce sustin respectiva asertiune. In primul rand, tipul de deschidere trebuie sa aiba capacitatea de a indeplini conditiile si cerintele proiectelor, ce au tendita de a se modifica fundamental in perioada urmatoare. Efectele vor fi vizibile mai ales in zonele urbane de mari dimensiuni, unde, pe fondul schimbarilor climatice si a noilor parametri demografici, paradigma se va modifica mai ales in spatiile rezidentiale. Mai trebuie notat faptul ca gamele actuale de sisteme glisante au performante net imbunatatite, in special in ceea ce priveste capacitatea de termoizolare sau cea de etansare. In plus, ansamblurile glisante se pliaza perfect pe cerintele ce impun o crestere masiva a nivelului de iluminare naturala a incintelor, deoarece permit constructia unor ferestre pe intreaga inaltime a unui etaj, realizate cu profile suple si care integreaza feronerie ascunsa. Aceste modele prezinta deja caracteristici optime de eficienta energetica si asigura un grad ridicat de protectie fonica. Alta zona in care modelele respective castiga puncte importante in perceptia arhitectilor si a utilizatorilor finali este cea legata de accesibilitate si minimizarea spatiului necesar actionarii.

Majorare substantiala a productivitatii firmelor de tamplarie
In portofoliul Roto exista deja numeroase solutii care raspund optim acestor exigente, daca ar fi amintite doar Roto Patio Alvesa si Roto Patio Inowa. Gratie tehnologiilor inteligente si rationale integrate in aceste sisteme, devine posibila cresterea productivitatii, in sensul majorarii substantiale a numarului de ferestre executate pe o linie de productie automatizata. De exemplu, pe segmentul Alversa o solutie oscilo-culisanta si trei modele glisante in plan paralel, incluzand diferite functii de ventilare, pot fi realizate pe aceeasi linie de productie. Nivelul ridicat de eficienta a operatiunilor dat de caracterul modular al sistemelor este obtinut  in principal gratie sistemului central de inchidere, precum si utilizarii distincte a acelorasi componente pentru cele patru modele enumerate anterior. Efectul imediat este cel de reducere a costurilor de productie, depozitare si logistice. Alte beneficii sunt legate de functia integrata de ventilare pe timp de noapte, compatibilitatea cu clasa RC2 de protectie antiefractie si unitatea de rulare cu bila, ce integreaza un sistem de protectie impotriva tentativelor de patrundere cu ajutorul unui speraclu.
 
2021-video-fer
Meesenburg
SISECAM
rehau
TOP-500-PRODUCERS
A apărut editia
NOIEMBRIE-DECEMBRIE 2022!
 

Autentificare

simonswerk left
hospice doneaza