Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Marti, 28 Mai 2024
Hilti
Home - Stiri - Produse & Tehnologii - Sistemul Reynaers Slim Line 38, creat in trei variante constructive
Sistemul Reynaers Slim Line 38, creat in trei variante constructive
Produse & Tehnologii Publicat de Camelia Pantel 07 Mar 2017 12:34
Noua serie de profile Slim Line 38 (SL 38), lansata de Reynaers Aluminium, se distinge in clasa sa atat printr-un nivel sporit de termoizolare, cat si prin faptul ca este disponibila in trei variante de design (Ferro, Classic si Cubic), ceea ce o recomanda ca o solutie ideala pentru diferite stiluri arhitecturale, fie din spectrul cladirilor noi, fie din cel al renovarilor. Utilizarea profilelor din aceasta gama contribuie, astfel, in mod semnificativ la pastrarea aspectului clasic si original al cladirilor, insa ofera solutii superioare din punct de vedere termic.
 
Modelul SL 38 Ferro este disponibil si in forma High Insulated
 
Gama SL 38 asigura un nivel energetic sporit, intrucat ofera o izolare termica pe trei nivele si contribuie la crearea unui spatiu de locuit in care nu patrund curentii de aer. In acest sens, adancimea crescuta asigura cu usurinta o valoare Uw de 1,4 W/mpK. Performantele termice si etanseitatea la aer sunt punctele-cheie pentru obtinerea unui climat interior echilibrat, confortului caminului acordandu-i-se o atentie sporita atunci cand a fost creat sistemul SL 38. Seria Slim Line 38 este dotata cu un sistem de izolare cu trei camere, care ii confera caracteristici termice deosebite si este disponibila in trei variante de deschideri - fixe, oscilante si oscilo-batante. De asemenea, este compatibila atat cu geamul dublu termoizolant, cat si cu cel triplu (fara sa se piarda aspectul ultra-subtire), iar ca un plus la designul excelent, este disponibila si o varianta in care balamalele sunt ascunse.
Seria Slim Line 38 este succesorul sistemului unic pentru ferestre CS 38-SL, noile profile ultra-slim avand un nivel energetic sporit si fiind comercializate sub forma a doua game distincte, respectiv SL 38 si SL 38-HI. Solutia reprezinta un sistem izolat in mod superior atat la interior, cat si la exterior, care combina eleganta si confortul cu un design unic.
Din cadrul gamei SL 38, se distinge modelul minimalist SL 38 Ferro, care, asemenea celorlalte sisteme din aceasta gama, asigura ferestrelor la care este utilizat trei caracteristici principale: lumina, eleganta si confort. Acest model permite o grosime a geamului de pana la 55 mm si este, de asemenea, disponibil in varianta HI (High Insulated). In combinatie cu capacitatile de izolare superioare, sistemul creeaza o armonie perfecta intre un material durabil, un design curat si provocarile arhitecturale tot mai solicitante. Alaturi de sistemul SL 38 Ferro, este disponibila si varianta de design Cubic, ambele fiind noi si valabile doar pentru aceasta gama. Informatii suplimentare, la www.reynaers.ro
 
Solicita informatii suplimentare
 
ABONARE REVISTE
SISECAM
TSV
rehau
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left