Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Joi, 26 Noiembrie 2020
GHID de INSTALARE
Home - Stiri - Produse & Tehnologii - SMART GUARD: Sistem avansat de protectie antiefractie de la REHAU
SMART GUARD: Sistem avansat de protectie antiefractie de la REHAU
Produse & Tehnologii Publicat de Ovidiu Stefanescu 04 Dec 2019 06:10
REHAU Smart Guard reprezinta o solutie inteligenta din domeniul protectiei antiefractie, care asigura, practic, reinventarea conceptului de siguranta. Integrat imperceptibil in structura ramelor de tamplarie realizate cu sistemele Geneo sau Synego, Smart Guard ofera un nivel ridicat de securitate preventiva, prin descurajarea infractorilor cu ajutorul semnalelor acustice si luminoase. Dispozitivul este dotat cu un senzor inteligent de miscare, care au capacitatea de a detecta potentialele atacuri, activandu-se la sesizarea unui pericol aflat la o distanta de pana la 20 cm de fereastra sau de usa de balcon. In faza initiala, sistemul declanseaza, prin intermediul LED-ului integrat, o serie de semnale de preavertizare vizuala, in cazul in care acestea sunt ignorate trecandu-se la etapa a doua, care consta in emiterea unor avertismente acustice. Modulul Smart Guard se instaleaza in partea superioara a ramei, fiind mascat cu ajutorul unor capace speciale, finisate in culoarea tamplariei. Sistemul se monteaza de catre producatorul de tamplarie, dar se poate instala si ulterior, insa numai in cazul ferestrelor executate cu profile Synego sau Geneo. Produsul functioneaza in mod autonom, alimentarea cu energie realizandu-se prin intermediul unor baterii. Conform studiilor realizate, cei mai multi dintre hoti sunt oportunisti si nu profesionisti, acesta fiind motivul pentru care metodele de descurajare sunt deosebit de eficiente.
 
Posibilitati multiple de configurare si integrare facila cu alte dispozitive inteligente
Pre-avertizarea vizuala si acustica poate fi completata cu o sirena eficienta montata la interior (Smat Guard Plus), care declanseaza o alarma zgomotoasa (cu o intensitate de 90 dB) in cazul patrunderii neautorizate in locuinta. Sirena este actionata prin intermediul undelor radio, astfel incat nu este necesara conectarea sa cu ajutorul cablurilor. Sistemul Smart Guard Plus poate fi activat si dezactivat in mod confortabil, cu ajutorul unui intrerupator wireless. Smart Guard se poate conecta inclusiv la un sistem central de tip „smart home” (Smart Guard Connect), optandu-se, astfel, pentru o protectie inteligenta impotriva patrunderii prin efractie. Posibilitatile de configurare depind de optiunile clientilor, pornind de la coborarea jaluzelelor la activarea sirenei alarmei si terminand cu notificari tip „push”, afisate pe smartphone.
 
Solicita informatii suplimentare
 
2020-video-C_
SISECAM
ghid_montaj
TELECOAUTOMATION
rehau
athena_370px
A aparut editia
OCTOMBRIE 2020!

Autentificare

Conferinta EURO-Fereastra - 2019
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
hautau 2017
hospice doneaza
SIMONSWERK
 
InfoliereProfile.ro
deceunink_2020
nhdp
dualsoft

Parteneri

trocal
ROTO
VBH
ALUPROF
URBAN
PC-500-2019
GHID de INSTALARE