Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Marti, 13 Aprilie 2021
GHID de INSTALARE
Home - Stiri - Produse & Tehnologii - TEKAPUR Mega XXL Low Expansion, noua spuma PU care expandeaza 65 l
TEKAPUR Mega XXL Low Expansion, noua spuma PU care expandeaza 65 l
Produse & Tehnologii Publicat de Ovidiu Stefanescu 04 Mar 2020 06:31
Sistemul de etansare pe baza de spuma poliuretanica (PU) din gama Tekapur Mega XXL Low Expansion face parte din grupa materialelor adezive destinate montajului ansamblurilor de tamplarie termoizolanta. Produsul se aplica prin intermediul pistolului, ceea ce face posibila dozarea exacta si reglajul precis al vitezei de lucru. Aceste caracteristici asigura un timp de executie minim, precum si economii importante de material. De aici rezida alte beneficii imediate, cum ar fi eliminarea pierderilor, limitarea operatiunilor de curatare ulterioara, manevrarea si aplicarea facila. Datorita proprietatii de post-expandare scazuta, precum si aderentei optime la suport, Tekapur Mega XXL Low Expansion este recomandat inclusiv pentru utilizarea la o serie de aplicatii complexe, cum ar fi instalarea scarilor din lemn. Aceasta caracteristica deriva din proprietatile excelente de adeziune pe care produsul le are la o gama extinsa de materiale, cum ar fi lemn, beton, BCA, caramida, metal si aluminiu (principalele exceptii fiind polietilena, siliconul si politetrafluoroetilena - PTFE)
 
Cinci ferestre termoizolante standard, montate cu un singur tub
Spuma PU poate fi folosita in toate anotimpurile, un singur tub permitand, conform specificatiilor furnizorului, instalarea a pana la cinci ferestre de dimensiuni standard (1.200 mm x 1.200 mm). Formula speciala a gazului de antrenare, care asigura o presiune scazuta asupra suportului, previne curbarea ramelor ferestrelor, dupa finalizarea procesului de expandare. Temperatura de aplicare poate atinge -10˚C, nivel pana la care proprietatile de adeziune ale materialului raman nealterate. Fisa tehnica indica o lungime a cordonului de sigilare de 19,5 metri/tub (la un rost de 3 cm x 7 cm), densitatea fiind de 13 - 15 kg/mc, determinata la temperaturi cuprinse intre -10˚C si 25˚C. Timpul de taiere este 20 - 25 minute, iar cel de intarire completa de 1,5 - 5 ore. Produsul isi pastreaza integritatea intr-un interval de la -40˚C la 90˚C, variatiile dimensionale fiind de cel mult ±5%. Conductivitatea termica la 20˚C se situea­za la 0,039 W/mK, spuma Tekapur Mega XXL Low Expansion incadran­du-se in clasa F in ceea ce priveste reactia la foc. Materialul se livreaza la tuburi cu un volum de 900 ml, alte variante de ambalare fiind posibile prin stabilirea unor intelegeri cu furnizorul.
 
Solicita informatii suplimentare  
 
ghid_montaj
SISECAM
2021-video-fer
athena_370px
rehau
A aparut editia
MARTIE/APRILIE 2021!
 

Autentificare

Conferinta EURO-Fereastra - 2019
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
hautau 2017
hospice doneaza
SIMONSWERK
 
InfoliereProfile.ro
dualsoft
nhdp

Parteneri

trocal
VBH
ALUPROF
ROTO
URBAN
PC-500-2019
GHID de INSTALARE