Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Joi, 30 Mai 2024
Hilti
Home - Stiri - Produse & Tehnologii - WINS FLEX - sistem Tytan Professional pentru etansarea si izolarea ferestrelor
WINS FLEX - sistem Tytan Professional pentru etansarea si izolarea ferestrelor
Produse & Tehnologii Publicat de Ovidiu Stefanescu 28 Apr 2022 06:00
WINS Flex este un sistem flexibil triplustratificat de la Selena, foarte rezistent la conditii climatice extreme, fiind destinat izolarii si etansarii ferestrelor, fara a necesita pregatirea speciala a peretelui interior al golului de zidarie (intradosul deschiderii). Chiar si in cazul ferestrelor de mari dimensiuni, produsul preia deformatiile provenite din dilatari sau contractii, absoarbe vibratiile transmise de elementele cladirii si asigura etanseitatea rostului in cazul unor solicitari mari, provenite din conditii climatice extreme.
Utilizari recomandate:
Izolarea si etansarea ansamblurilor de tamplarie de mari dimensiuni si a ferestrelor instalate la constructiile noi:
- pereti din cadre si rame de lemn;
- ziduri intr-un singur strat;
- ziduri in strat dublu (dotate cu termosistem);
- ziduri triplu stratificate fara ancadrament .
Alte utilizari:
Izolarea si etansarea tamplariei in lucrarile de inlocuiri a ferestrelor la cladirile existente.
Trei zone de izolare si etansare a tamplariei:
Zona exterioara este responsabila pentru protejarea imbinarii dintre fereastra si zidarie impotriva factorilor externi, inclusiv a conditiilor climatice. Functia de etansare este indeplinita de folia lichida exterioara WINS.
Zona functionala de izolare este cea care asigura protectia termica si fonica necesara. Functia de izolare este indeplinita de spuma rapida de izolare WINS FLEX.
Zona interioara constituie practic bariera de delimitare a mediului interior de cel exterior, evitand curentii de aer necontrolati in rostul fereastra-zid. Functia de etansare este indeplinita de folia lichida interioara WINS.
Produsele integrate in sistemul WINS FLEX:
o WINS folie lichida exterioara, permeabila la vapori. Aceasta este un produs monocomponent. Cu o textura cremoasa pe baza de dispersie apoasa acrilic - polimerica, creeaza o pelicula flexibila impermeabila si durabila;
o WINS Flex spuma poliuretanica de izolare cu bune proprietati termice si acustice. Rezistenta la formarea mucegaiului si ciupercilor. Spuma foarte flexibila.
o WINS folie lichida interioara, cu permeabilitate scazuta la vapori. Acest produs monocomponent este neutru din punct de vedere chimic si adera la majoritatea materialelor de constructii.
Conditii de aplicare:
o Temperatura de la +5˚C la +30˚C
o Temperatura produsului si a pistolului de la +5˚C la +30˚C (optim +20˚C)
o Temperatura suportului de la +5˚C la +30˚C.
Solicita informatii suplimentare
 
SISECAM
rehau
ABONARE REVISTE
TSV
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left