Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Duminica, 26 Mai 2024
Hilti
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - ETEM SYSTEMS: Livrari pentru ansamblul rezidential La Fontaine
ETEM SYSTEMS: Livrari pentru ansamblul rezidential La Fontaine
Oportunitati & Comunicate Publicat de AG&F 28 Sep 2012 16:02

-Solutia de fatada etalbondfr este cel mai performant produs existent pe piata, fiind o solutie care nu intretine focul

-Sistemul de ferestre glisante E-70 asigura o excelenta izolare termica a cladirii, imbunatatind considerabil eficienta energetica a constructiei

Compania elena ETEM Systems Romania va furniza cele mai performante solutii de fatada Etalbondfr si sistemul glisant pentru ferestre E-70 ansamblului rezidential exclusivist La Fontaine, situat in Bucuresti, in apropiere de Piata Alba Iulia.

Suntem incantati ca putem face parte din acest proiect rezidential exclusivist prin furnizarea acestor solutii performante, solutii furnizate la nivel mondial. Livrarea acestor produse a inceput deja urmand ca intregul proces sa fie finalizat pana la sfarsitul lunii Septembrie, a declarat Andreas Laspadakis, directorul general al ETEM Systems Romania.

 

Pentru comunicatul in format complet click aici!
 
Serviciul de Comunicate si Anunturi Agenda Constructiilor asigura publicarea rapida a informatiilor de actualitate referitoare la activitatea companiilor si a institutiilor din domeniile constructii, instalatii, tamplarie si sectoarele conexe. Va oferim posibilitatea de a va face cunoscute informatiile referitoare la evenimente, anunturi de selectie de oferta, licitatii etc., inclusiv prezentarea de noutati din domeniile tehnice si economice. Informatii suplimentare: tel./fax: 021/336.04.16-17; E-mail: Aceasta adresa de e-mail este protejata de spamboti; aveti nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
 
 
 
rehau
SISECAM
TSV
ABONARE REVISTE
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left