Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Marti, 23 Iulie 2024
Hilti
Home - Stiri - Furnizori de Sisteme - AGB: Majorare a cifrei de afaceri, consemnata pentru primul semestru din 2023
AGB: Majorare a cifrei de afaceri, consemnata pentru primul semestru din 2023
Furnizori de sisteme Publicat de Camelia Pantel 28 Nov 2023 06:15
Toate produsele ce poarta marca AGB sunt fabricate in prezent in proportie de 100% in Italia, in cele sase fabrici proprii complet automatizate, remarcandu-se printr-un grad superior de calitate si inovatie, fiabilitate, robustete si un design specific italian. Dana Caplea, membru in Export Department AGB, precizeaza ca gama de produse de la AGB include aproximativ 40.000 de articole de feronerie, ce sunt atent studiate si testate in laboratoarele interne si internationale. In oferta disponibila atat pe plan international, cat si local, se regasesc sisteme de feronerie potrivite oricarei configuratii de tamplarie termoizolanta, respectiv pentru usi de interior/ exterior, ferestre oscilobatante, pivotante sau osciloculisante, culisante prin ridicare, obloane etc.
 
- Descrieti conditiile pietei, care au caracterizat acest an 2023.
- Anul 2023 a adus noi provocari pentru toti producatorii de feronerie. Asteptarile sunt limitate si sunt influentate de contextul economic general, pentru ca se simte deja inceputul unei crize economice si financiare. Prelungirea razboiului din Ucraina a adaugat incertitudini si ingrijorari din partea tuturor in ceea ce priveste evolutia si predictibilitatea pietelor. Desi la sfarsitul anului 2022/ inceputul anului 2023 s-au reluat mare parte din livrarile catre Federatia Rusa (una dintre cele mai importante piete pentru feroneria AGB destinata usilor), acestea sunt mai reduse comparativ cu valorile inregistrate inainte de inceperea razboiului. Vanzarile din Europa si din restul lumii au inregistrat o usoara crestere fata de 2022. Totodata, AGB a deschis si a dezvoltat noi piete precum Africa si Asia, demarand colaborarea cu numeroase noi tari. Astfel, la nivel de grup, s-a inregistrat o crestere a cifrei de afaceri atat in 2022, cat si in primul semestru din 2023.
 
- Estimati evolutia pietei de profil si a activitatii proprii in intervalul urmator.
- Desi pe termen mediu piata va avea un trend descendent, din cauza crizei, amplificate, mai nou, inclusiv de conflictul militar din Israel, pe termen lung, ne asteptam la o crestere a cererii la nivel global, care va fi influenta de dinamica pietelor, in general, de reconstructia cladirilor afectate de razboiul din Ucraina si altele. Astfel, eforturile AGB se concentreaza pe cresterea capacitatii de productie, prin construirea unei noi fabrici, tot in Italia, localizata in apropierea celorlalte sase existente, ridicand totalul facilitatilor productive pe care le detinem la sapte. In ceea ce priveste gama de produse, vom fi prezenti la expozitia internationala Fensterbau/ Frontale 2024 de la Nurnberg (Germania), unde vom prezenta noutatile AGB din ambele game - traditionala si tehnica.
 
- Precizati ce rol are sustenabilitatea in activitatea companiei.  
- Concernul AGB crede si investeste continuu in sustenabilitate si eficienta energetica, sprijinind totodata comunitatea si dezvoltarea sanatoasa a acesteia. De aceea, toate fabricile pe care le construieste, pe langa suportul extraordinar pe care il ofera din punct de vedere social in zonele in care functioneaza, cresc calitatea aerului respirat, prin integrarea unor sisteme de ultima generatie de filtrare a aerului si inglobeaza tehnologii inovatoare de eficientizare energetica si de reducere a consumului de resurse fosile. 
 
rehau
ABONARE REVISTE
TSV
SISECAM
Editia
IUNIE/IULIE 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left