Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Marti, 16 Aprilie 2024
Hilti
Home - Stiri - Furnizori de Sisteme - AGC aplica consecvent strategia de crestere a eficientei si competitivitatii produselor
AGC aplica consecvent strategia de crestere a eficientei si competitivitatii produselor
Furnizori de sisteme Publicat de Ovidiu Stefanescu 12 Feb 2024 06:00
In cadrul strategiei de management pe termen lung intitulate "Viziunea 2030" si lansate in urma cu aproape trei ani, grupul AGC si-a propus sa creeze o valoare economica si sociala durabila, prin transformarea afacerilor de baza, care formeaza o structura solida, si a celor strategice, ce reprezinta domenii cu o crestere ridicata. Pentru a asigura transpunerea in practica a obiectivelor stabilite, a fost formulat un plan de management in cadrul caruia politicile-cheie sunt constituite de asigurarea unui management complet pentru explorarea optima a activitatilor strategice, promovarea sustenabilitatii si cresterea competitivitatii prin accelerarea transformarii digitale. In acest context, anul fiscal incheiat la 31 decembrie 2023 a prilejuit cresterea capacitatii de productie a produselor legate de fluor si a semifabricatelor de matrite. AGC a continuat, de asemenea, procesul de optimizare a portofoliului, luand in calcul inclusiv transferul operatiunilor de sticla arhitecturala si auto din Rusia, precum si incetarea productiei de produse de substrat de sticla pentru LCD la uzina Kansai. Analizand exercitiul financiar precedent, expertii grupului au constatat ca economia globala a dat semne de redresare in unele regiuni, inclusiv in SUA, dar cresterea a incetinit din cauza unor factori precum incetinirea economica din China, situatia din Rusia si Ucraina si alte riscuri geopolitice, peste care s-au suprapus inasprirea politicilor monetare mai ales in SUA si Europa. In acest context, vanzarile nete s-au ridicat la 2.019,3 miliarde de yeni (circa 13,52 miliarde USD), in scadere cu 0,8% fata de anul fiscal precedent. Profitul operational a scazut cu 55,2 miliarde de yeni sau cu 30%, pe fondul costurilor de productie mai mari si a preturilor de vanzare mai mici ale clorurii de polivinil, care au exercitat efecte negative de au depasit avantajele legate de diminuare preturilor la materiile prime. Cu toate acestea, profitul atribuit actionarilor a crescut cu 69 miliarde de yeni, ajungand la 65,8 miliarde de yeni. Pe piata nationala, ACG beneficiaza de o pozitie competitiva solida, gratie participarii la o serie de proiecte de mare anvergura.
 
ABONARE REVISTE
rehau
SISECAM
TSV
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left