Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Marti, 16 Aprilie 2024
Hilti
Home - Stiri - Furnizori de Sisteme - AGC aplica planul de dezvoltare si obtine performante optime in primele 9 luni din 2023
AGC aplica planul de dezvoltare si obtine performante optime in primele 9 luni din 2023
Furnizori de sisteme Publicat de Ovidiu Stefanescu 04 Ian 2024 06:30
Furnizorul japonez de sticla Asahi Glass Corporation (AGC) a anuntat pentru primele noua luni ale exercitiului financiar curent vanzari nete de 1.483,81 miliarde yeni (circa 10,21 miliarde USD), reprezentand un declin de 1% fata de rezultatele aferente perioadei corespunzatoare a exercitiului financiar precedent. Profitul operational a suferit in acelasi interval o scadere de 37,2% si a ajuns la 95,53 miliarde yeni. Prognozele pentru intregul an fiscal estimeaza o cifra de afaceri in cuantum de 2.050 miliarde yeni (+0,7%) si un profit operational brut de 150 miliarde yeni (-18,5%). Analiza structurala a activitatii indica pe segmentul sticlei arhitecturale vanzari de 354,74 miliarde yeni, din care 353,77 miliarde yeni constituie valoarea livrarilor catre clienti externi. Profitul operational a cumulat 26,89 miliarde yeni. Pana in anul fiscal precedent, diviziile AGC erau Architectural Glass Europe & Americas, Architectural Glass/Asia Pacific, automobile, electronice si produse chimice. Avand in vedere ca primele trei structuri au in comun instalatii de fabricare a sticlei float, ce reprezinta cele mai valoroase active ale grupului, situate in zonele de amonte a lantului de aprovizionare, raportul de utilizare este influentat de fluctuatiile cererii si ofertei. Luand in considerare toate acestea, cele trei divizii au fost integrate in segmentul general de sticla, constituit pentru a mentine sinergiile si a maximiza productia generala.  In plus, companiile Architectural Glass Europe & Americas si Architectural Glass Asia Pacific au caracteristici economice comune, deoarece depun eforturi similare legate de dezvoltare tehnologica si productie in sistem float, pentru a crea valoare sociala si a reduce emisiile de gaze cu efect de sera, in vederea indeplinirii angajamentului asumat la nivel de grup. Pe plan national, concernul japonez a participat de-a lungul timpului la realizarea unor proiecte de mare anvergura, prin livrarea de sticla arhitecturala cu proprietati inovatoare.
 
SISECAM
TSV
rehau
ABONARE REVISTE
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left