Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Vineri, 22 Ianuarie 2021
GHID de INSTALARE
Home - Stiri - Furnizori de Sisteme - AKZONOBEL POWDER COATINGS: Orientare catre distributia de noi tehnologii
AKZONOBEL POWDER COATINGS: Orientare catre distributia de noi tehnologii
Furnizori de sisteme Publicat de Camelia Pantel 30 Oct 2014 21:20
Potrivit declaratiilor managerilor furnizorului de vopsea - pulbere Akzo Nobel Powder Coatings aceasta piata are in Romania o valoare de aproximativ 12 milioane de euro. In 2014, comparativ cu 2013, sectorul specializat s-a stabilizat la aceasta valoare, iar pentru 2015 este posibila inregistrarea unei usoare cresteri. Evolutia subsidiarei autohtone a Interpon (divizia de vopsea - pulbere a producatorului olandez AkzoNobel) a avut un parcus similar celui al pietei, ceea ce a permis mentinerea unei pozitii de top la nivel national. In cele ce urmeaza, managerul sucursalei autohtone, Viorel Ungur, detaliaza evolutia pietei si aspecte legate de propria activitate.
 
- Care este trendul de dezvoltare a domeniului?
- Pe baza semnalelor receptionate de la investitori, care se mentin, in continuare, in expectativa, preconizam ca piata proiectelor majore (cladiri comerciale, de birouri importante, proiecte de infrastructura, centre expozitionale) va mai stagna cel putin trei ani. Aderaram si noi la opinia generala ca doar un mediu politic stabil si o sustinere constanta a investitiilor sunt premisele unei revigorari a domeniului. Actualmente, in acest sector de activitate, importurile acopera o mare parte din tranzactii, intrucat producatorii locali nu fac fata cerintelor diversificate si nu pot acoperi singuri necesarul pietei. In ceea ce ne priveste, nu preconizam nicio crestere a preturilor in viitorul apropiat, desi exista presiuni permanente din acest punct de vedere.
 
- Descrieti situatia financiara a firmei din ultimul an.
- In primele noua luni ale acestui an am inregistrat deja vanzari care ating nivelul cifrei de afaceri consemnat in 2014, respectiv doua milioane de euro. Pentru 2015, ne-am propus obtinerea unei usoare cresteri (de pana la 5%) a incasarilor, raportat la valoarea inregistrata anul acesta. Pentru realizarea veniturilor, comercializam vopsea-pulbere poliesterica arhitecturala (cu o pondere de 60% din total) si epoxi-poliesterica pentru segmentul industrial (30%), precum si produse ultradurabile sau dezvoltate la comanda.
 
- Care sunt obiectivele de dezvoltare stabilite pentru 2015?
- La sfarsitul acestui an intentionam sa introducem pe piata noua colectie Reflections, ce contine vopsea-pulbere poliesterica arhitecturala metalica, avand o textura usoara, iar in 2014 am insistat, de asemenea, pe popularizarea noilor produse din colectia Futura 2014 - 2017. De asemenea, pregatim lansarea noii tehnologii denumite Interpon Align, care va permite aplicarea a doua straturi (grund de protectie sporita si strat exterior de vopsea) intr-un singur pas, ceea ce determina inregistrarea unor economii semnificative pentru utilizatori. In acelasi timp, avem in vedere sa oferim clientilor un nivel tot mai ridicat al serviciilor (care sunt reprezentate deopotriva de suport comercial si tehnic), sa adaptam mai bine stocul sucursalei la cerintele pietei si sa oferim noi metode de crestere a eficientei in utilizarea produselor.
 
2020-video-C_
rehau
SISECAM
ghid_montaj
athena_370px
TELECOAUTOMATION
A aparut editia
NOIEMBRIE/DECEMBRIE 2020!
 

Autentificare

Conferinta EURO-Fereastra - 2019
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
hautau 2017
hospice doneaza
SIMONSWERK
 
InfoliereProfile.ro
nhdp
dualsoft
deceunink_2020

Parteneri

ALUPROF
ROTO
trocal
VBH
URBAN
PC-500-2019
GHID de INSTALARE