Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Marti, 16 Aprilie 2024
Hilti
Home - Stiri - Furnizori de Sisteme - ALRO foloseste CRM Salesforce pentru cresterea gradului de digitalizare a vanzarilor
ALRO foloseste CRM Salesforce pentru cresterea gradului de digitalizare a vanzarilor
Furnizori de sisteme Publicat de AG&F 06 Feb 2024 11:19
Agile Networks Technologies, furnizor de solutii IT pentru digitalizarea proceselor de vanzari, cu experienta in regiunea DACH (Germania, Austria, Elvetia) si Romania, alaturi de Salesforce, lider global in solutii software CRM (Customer Relationship Management) timp de 17 ani consecutivi, au incheiat un parteneriat pentru digitalizare cu Alro S.A. (BVB: ALR, “Compania” sau “Alro”), unul dintre cei mai mari producatori de aluminiu integrati pe verticala din Europa, dupa capacitatea de productie.
Acordul vizeaza implementarea unei solutii Salesforce personalizate pentru digitalizarea proceselor de vanzari ale Alro si managementul de clienti potentiali, cu scopul de a imbunatati performantele echipelor de vanzari.
"In ultimii 20 de ani, Alro a investit semnificativ in tehnologie de ultima generatie, datorita careia am extins gama de produse si am reusit sa intram pe piete noi, sofisticate, cu produse si servicii cu valoare adaugata mare si foarte mare. Acest parteneriat, venit ca o continuare fireasca a strategiei noastre de dezvoltare, ne sprijina in demersul nostru de a oferi solutii personalizate si de a ne extinde baza de clienti”, a declarat Marian Nastase, Presedintele Consiliului de Administratie al Alro.
Parteneriatul valorifica experienta acumulata de Agile Networks Technologies in implementarea solutiilor CRM Salesforce pentru companii din Germania si din Romania. Agile Networks Technologies a asistat clienti din industrii precum productie, bunuri de larg consum, ONG-uri, educatie sa isi eficientizeze procesele de vanzare si sa isi dezvolte afacerile.
In 2023, Agile Networks Technologies a inregistrat o crestere de peste 100%, raportat la 2022,a cererii de software CRM in Romania, firmele locale fiind din ce in ce mai deschise catre solutiile oferite de Salesforce si catre cele mai bune practici pe care acestea le propun. Pentru 2024, compania estimeaza proiecte de digitalizare in valoare de peste 500.000 euro in Romania.
"Suntem entuziasmati sa pornim aceasta colaborare cu Alro si ne bucuram sa continuam pe directia consacrata, aceea de a ne ajuta clientii in initiativele lor de transformare digitala, in special pe zona de vanzari si eCommerce, prin consultanta, livrare de solutii Salesforce personalizate si integrate. Prin aceasta colaborare, ne propunem sa aducem un plus de eficienta si inovatie in procesul de vanzari al Alro folosind Salesforce Sales Cloud si sa contribuim la cresterea performantelor companiei. Multumim Salesforce Romania pentru sustinere si ne dorim sa continuam colaborarea noastra in anii ce vor urma”, a declarat Octav Prihoi, Head of Salesforce Department la Agile Networks Technologies.
Un sondaj realizat in 2022, in randul a peste 3.500 de companii utilizatoare ale platformei Salesforce, arata ca acestea au raportat o reducere de 25% a costurilor pentru atragerea de clienti, o crestere de 26% a productivitatii angajatilor si de 29% a performantelor de vanzari.
"Suntem incantati sa fim alaturi de Alro in acest proces, din ce in ce mai complex, de digitalizare. Cu ajutorul solutiei Sales Cloud, Alro va putea oferi o comunicare personalizata si va creste eficienta proceselor de vanzari. Suntem capabili sa ajutam compania sa consolideze loialitatea si increderea clientilor” a adaugat Camelia Olaru, Account Executive Salesforce.
Solutiile CRM reprezinta piata de software cu cea mai rapida crestere la nivel global. Piata globala de CRM a fost evaluata la 71,06 miliarde USD in 2023 si se estimeaza ca va ajunge la 157,53 miliarde USD pana in 2030, cu o rata de crestere anuala de 12%.
 
 
SISECAM
rehau
TSV
ABONARE REVISTE
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left