Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Luni, 25 Mai 2020
Home - Stiri - Furnizori de Sisteme - ALRO imprumuta 40 de milioane euro pentru refinantarea cheltuielilor cu investitiile
ALRO imprumuta 40 de milioane euro pentru refinantarea cheltuielilor cu investitiile
Furnizori de sisteme Publicat de Cosmin Dincu 22 Ian 2020 07:30
La data de 21 ianuarie 2020 a avut loc Adunarea Generala Ordinara si Extraordinara a Actionarilor Alro SA, in cadrul careia, printre altele, s-a aprobat cu majoritate de voturi contractarea de catre societate a unui nou imprumut („facilitate de credit”), in suma de pana la 40.000.000 USD, de la Black Sea Trade and Development Bank, in scopul finantarii, respectiv refinantarii cheltuielilor cu investitiile aferente programului de investitii al Alro SA pe anii 2018-2019, precum si aprobarea incheierii de catre societate a oricaror documente, contracte, acte aditionale aferente tranzactiei sau necesare pentru finalizarea acesteia. Dupa cum informeaza un comunicat dat publicitatii, pentru noua facilitate de credit s-a aprobat si incheierea unor contracte de garantie, cum ar fi un contract de ipoteca imobiliara asupra bunurilor imobile principale ale societatii (care mai fac obiectul altor contracte de ipoteca imobiliara) si un contract de ipoteca mobiliara asupra unor bunuri mobile detinute de societate (cum ar fi conturile bancare prezente si viitoare deschise de societate, precum si toate sumele de bani aflate in creditul lor sau cu care sunt creditate la un moment dat aceste conturi bancare, care vor fi agreate cu creditorii, cu exceptia conturilor deschise la Banca de Export Import a Romaniei Eximbank SA si a anumitor alte conturi).
In aceeasi sedinta s-a aprobat si un nou regulament al Comitetului de Audit in conformitate cu propunerea Consiliului de Administratie, ca urmare a revizuirii termenilor Regulamentului de catre Comitetul de Audit. De asemenea, conducerea Alro SA a mai comunicat cad ata de inregistrare a actionarilor, pentru opozabilitatea tuturor hotararilor luate in Adunarea Generala Extraordinara a Actionarilor, in conformitate cu dispozitiile art. 86 din Legea nr. 24/2017 privind emitentii de instrumente financiare si operatiuni de piata, s-a stabilit la 13 februarie 2020.
 
COVID-19
athena_370px
ghid_montaj
A aparut editia
MAI 2020!

Autentificare

Conferinta EURO-Fereastra - 2019
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
hautau 2017
hospice doneaza
SIMONSWERK