Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Vineri, 01 Martie 2024
Frontale
Home - Stiri - Furnizori de Sisteme - ALUMIL: Excelenta durabila - Sisteme arhitecturale cu 60% aluminiu reciclat
ALUMIL: Excelenta durabila - Sisteme arhitecturale cu 60% aluminiu reciclat
Furnizori de sisteme Publicat de AG&F 30 Aug 2023 06:30
 
ALUMIL imbratiseaza modelul de dezvoltare ecologica si face pasi consecventi si decisivi pentru a minimiza impactul companiei asupra mediului.
 
Importanta reciclarii aluminiului: Solutii durabile pentru un viitor mai verde

In conformitate cu angajamentul companiei de a proteja mediul inconjurator, ALUMIL a infiintat o unitate de ultima generatie de sortare si procesare a deseurilor de aluminiu in cadrul facilitatilor situate in zona industriala din Kilkis. Aceasta unitate inovatoare in care s-a investit substantial (aprox. 4,6 milioane de euro), permite companiei sa valorifice procesul de reciclare a aluminiului, un metal care isi pastreaza proprietatile mecanice chiar si dupa mai multe cicluri de reutilizare.  
 
Importanta depasirii asteptarilor
ALUMIL reprezinta cu mandrie una dintre putinele companii din intreaga lume care a primit prestigioasa certificare "OK Recycled" din partea TÜV AUSTRIA. Aceasta certificare recunoaste angajamentul companiei fata de sustenabilitate si productia de bare de aluminiu cu 60% aluminiu reciclat, care sunt utilizate in toate profilele sistemelor arhitecturale ALUMIL.
 
 
TÜV AUSTRIA si certificarea "OK Recycled" 
TÜV AUSTRIA este una dintre cele mai importante companii din lume, specializata in certificarea sistemelor de management si certificarea produselor. Cu o abordare vizionara, acestia prioritizeaza implementarea eficienta a Calitatii ca instrument integral pentru intreprinderi. Pe masura ce legislatia de mediu din Uniunea Europeana devine din ce in ce mai stricta, iar consumatorii se orienteaza catre alegeri prietenoase cu mediul, TÜV AUSTRIA a dezvoltat sistemul de certificare "OK Recycled", care stabileste standardul pentru evaluarea si verificarea masurii in care produsele incorporeaza materiale reciclate, permitand consumatorilor sa faca alegeri in cunostinta de cauza in favoarea sustenabilitatii.
 
 
Obtinerea certificarii TÜV AUSTRIA "OK Recycled" marcheaza o etapa importanta in urmarirea excelentei in constructii. Aceasta serveste drept marturie a angajamentului companiei ALUMIL nu numai pentru atingerea unor standarde exceptionale, ci si pentru realizarea unei viziuni mai largi: imbunatatirea calitatii vietii pentru oameni, pastrand in acelasi timp mediul natural. 
Pentru ALUMIL, sustenabilitatea nu este o destinatie, ci o calatorie continua. Certificarea "OK Recycled" de la TÜV AUSTRIA evidentiaza rolul activ al companiei in aceasta calatorie, demonstrand dedicarea fata de responsabilitatea fata de mediu, principiile economiei circulare si reducerea amprentei ecologice a companiei.
 
rehau
ABONARE REVISTE
SISECAM
TSV
Editia
IANUARIE/FEBRUARIE 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left