Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Duminica, 26 Mai 2024
Hilti
Home - Stiri - Furnizori de Sisteme - Alumil lanseaza platforma MyWindows, pentru simplificarea procesului de ofertare
Alumil lanseaza platforma MyWindows, pentru simplificarea procesului de ofertare
Furnizori de sisteme Publicat de AG&F 29 Apr 2024 10:45
Alumil Romania isi consolideaza angajamentul in ceea ce priveste transformarea digitala, continuand sa inoveze si sa investeasca in noi instrumente digitale, cu un accent deosebit pe crearea si implementarea solutiilor care sa faciliteze experienta utilizatorilor. In acest context, anul acesta, Alumil anunta lansarea platformei MyWindows, ce poate fi accesata de pe website-ul companiei, o initiativa menita sa imbunatateasca modul in care beneficiarii finali interactioneaza cu partenerii companiei in procesul de ofertare.
MyWindows este solutia perfecta pentru cei care cauta o modalitate simpla de selectie si achizitie a sistemelor de tamplarie pentru proiectele lor. Cu un design intuitiv, platforma este un mediu virtual unde beneficiarii se pot conecta in mod eficient si rapid cu producatorii de tamplarie, parteneri de incredere ai Alumil.
Modul de functionare al platformei este unul simplu, bazat doar pe cativa pasi. Utilizatorii trebuie sa completeze o cerere, indicand cerintele esentiale ale proiectului si perioada de timp in care se doreste realizarea lucrarii. In baza adresei proiectului, platforma genereaza o lista de parteneri Alumil din zona. Utilizatorii au libertatea de a selecta unul, doi sau niciunul dintre acesti parteneri, in ultima situatie, oferindu-le acestora controlul asupra procesului de selectie.
 
 
“Alegerea adecvata a sistemelor de tamplarie este o etapa cruciala, avand in vedere ca acestea reprezinta o investitie semnificativa, fie ca vorbim de constructii noi sau despre lucrari de renovare. Cu MyWindows, dorim sa facem acest proces cat mai usor si mai eficient posibil pentru toate partile implicate”, a declarat Marius Ionita, CEO Alumil Romania.
In plus, pentru ca fiecare cerere sa fie gestionata cu profesionalism, Alumil are consultanti specializati al caror rol este sa indrume beneficiarii in luarea deciziilor corecte, existand oricand optiunea de a vizita un showroom Alumil pentru a vedea produsele la scara reala, iar  reteaua extinsa de parteneri Alumil este pregatita sa ofere suport si consultanta in orice etapa a proiectului.
Prin activarea acestei platforme, care simplifica si optimizeaza intregul proces, sporind totodata transparenta si usurand comunicarea intre toti actorii implicati, Alumil demonstreaza angajamentul ferm fata de satisfactia si nevoile clientilor sai.
Alumil Rom Industry SA este, incepand din 1997, subsidiara a grupului Alumil Aluminium Industry SA. Grupul, care detine 12 fabrici in sase tari, este unul din liderii europeni in materie de extrudare aluminiu. Unitatile sunt specializate in design-ul si productia sistemelor arhitecturale de aluminiu, acoperind toate tipurile de aplicatii cunoscute in acest domeniu.
 
TSV
ABONARE REVISTE
SISECAM
rehau
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left