Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Joi, 30 Mai 2024
Hilti
Home - Stiri - Furnizori de Sisteme - ALUMIL ramane lider pe piata sistemelor din aluminiu cu o cota de 25%-28%
ALUMIL ramane lider pe piata sistemelor din aluminiu cu o cota de 25%-28%
Furnizori de sisteme Publicat de Elena Icleanu 04 Apr 2022 16:00
Alumil Romania a inregistrat o cifra de afaceri de 90,8 milioane de lei in 2021, in crestere cu 24,5% fata de nivelul din anul anterior. Profitul net al companie s-a majorat, totodata, de la 3,69 milioane de lei in 2020 la 6 milioane de lei anul trecut.
Potrivit datelor producatorului de profile din aluminiu, aproximativ 98,5% din cifra de afaceri a fost realizata pe piata interna, diferenta de 1,5% reprezentand exporturi catre Alumil Industry din Republica Moldova, catre compania mama - Alumil Aluminium Industry SA Grecia, dar si catre alte societati.
Compania estimeaza ca in cursul anului 2021 si-a mentinut pozitia de lider de piata cu o cota estimata de aproximativ 25-28%, aceasta variind intre 35% pe zona de retail si 20% pe divizia de proiecte mari.
"Anul trecut am reusit sa consolidam si mai mult relatiile cu partenerii printr-o comunicare transparenta si continua in vederea onorarii angajamentelor asumate fata de acestia. Suntem fideli parcursului nostru de a livra excelenta atat din punct de vedere operational, cat si din perspectiva produselor comercializate", a declarat Marius Ionita, directorul general al Alumil Romania.
Managerul a precizat ca sistemele Alumil de calitate superioara sunt certificate si recunoscute la nivel international, dar si ca acestea raspund cerintelor variate ale pietei, precum si nevoii de integrare in designul de locuinte moderne, asigurand premisele unei dezvoltari durabile.
"Ca parte a efortului constant de a oferi solutii optime pentru constructiile contemporane, compania a dezvoltat un portofoliu de produse inovative si cu performante deosebite: design minimalist, izolare termica avansata, niveluri ridicate de siguranta, rezistenta la conditii meteo extreme, protectie impotriva focului, a cutremurelor, diverse solutii destinate persoanelor cu dizabilitati. De la usile de intrare si cele armoncie, pana la sistemele glisante automatizate, produsele din gama SUPREME - noua generatie de sisteme avansate Alumil - sunt proiectate tinand cont de standarde inalte de functionalitate si grad ridicat de eficienta energetica. Acestea pot acoperi suprafete vitrate largi in care suprafata de aluminiu vizibila este redusa considerabil, raspund cerintelor de case pasive, asigura un nivel de siguranta ridicat si, nu in ultimul rand, corespund trendurilor arhitecturale actuale", precizeaza reprezentantii companiei.
 
 
 
Pentru atingerea obiectivelor in urmatorii ani, Alumil Romania se va concentra pe cresterea calitatii serviciilor oferite clientilor, o promptitudine sporita in onorarea comenzilor si ameliorarea timpilor de livrare. Parte din acest proces o constituie platforma B2B “My Alumil”, lansata la finele anului trecut, un instrument digital oferit partenerilor, menit sa usureze procesul de achizitie. La aceasta se adauga si investitiile facute in modernizarea celor mai importante HUB-uri regionale din Cluj-Napoca si Iasi, ce ofera o flexibilitate crescuta in derularea operatiunilor la nivel zonal.
***
Alumil Rom Industry SA produce si comercializeaza o gama variata de sisteme pentru realizarea ferestrelor si usilor (glisante, batante, de compartimentare), a peretilor cortina, sisteme outdoor si pergole bioclimatice, accesorii aferente acestor sisteme, respectiv sisteme de utilizare a energiei din surse regenerabile. Principalele activitati ale companiei sunt cele de productie ale profilelor de aluminiu, mai exact procesarea acestora prin montarea barierei termice si vopsire in camp electrostatic, dar si comercializarea acestora.
Alumil Romania are sediul central si un showroom la Bucuresti si detine 2 HUB-uri regionale la Cluj-Napoca si Iasi, precum si puncte de vanzare in alte 6 mari orase din Romania, insumand o suprafata totala de depozitare de 27.203 mc si un centru operational cu facilitati de productie si logistica la Filipestii de Padure, judetul Prahova. Aici functioneaza o instalatie moderna de vopsire in camp electrostatic, capabila sa vopseasca profile din aluminiu in toata gama de culori RAL.
 
SISECAM
TSV
rehau
ABONARE REVISTE
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left