Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Miercuri, 03 Martie 2021
GHID de INSTALARE
Home - Stiri - Furnizori de Sisteme - ANALIZA: Cererea de accesorii, focalizata pe noile aspecte de siguranta in 2020
ANALIZA: Cererea de accesorii, focalizata pe noile aspecte de siguranta in 2020
Furnizori de sisteme Publicat de Elena Icleanu 22 Oct 2020 05:55
Daca se ia in considerare activitatea firmelor implicate pe piata de accesorii si organe de asamblare, pentru acestea ramane important, inclusiv in 2020, gradul de informare specific fabricantilor de ferestre, dar si beneficiarilor finali care - in opinia specialistilor din bransa - constientizeaza tot mai des importanta utilizarii unor solutii performante. In plus, in contextul actual al pandemiei de Covid-19, cererea de accesorii a inceput sa se formeze preponderent spre produsele care respecta noile cerinte de siguranta sanitara, cum ar fi solutiile digitale de acces, manerele pentru usi cu protectie antibacteriana (cu baza manerului din inox, peste care se aplica in conditii de vid o pelicula speciala, cu acoperiri nanostructurate, ce asigura protectie specifica) si altele. Trendul continua sa fie vizibil si in continuare, iar pentru actualul exercitiu financiar, companiile specializate mizeaza pe extinderea gamei sortimentale, prin fabricarea sau importul unor sortimente cat mai sigure si calitative, insa cu preturi suportabile pentru piata autohtona, in timp ce extinderea retelelor de distributie si cresterea gradului de fidelitate a clientilor existenti, inclusiv prin facilitati digitale, constituie alte masuri specifice.
In ceea ce priveste materialele de etansare, segmentul de spume poliuretanice ramane cel mai consistent pe piata accesoriilor, fiind evaluat la circa 170 de milioane de euro pe an (pentru toate sortimentele, dar exclusiv substantele chimice pentru constructii), suma corespunzatoare unei cantitati de aproape 80 de milioane de tuburi.
Pentru informatii suplimentare, click aici!
 
ghid_montaj
TELECOAUTOMATION
athena_370px
rehau
2020-video-C_
SISECAM
A aparut editia
IANUARIE/FEBRUARIE 2021!
 

Autentificare

Conferinta EURO-Fereastra - 2019
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
hautau 2017
hospice doneaza
SIMONSWERK
 
Culisante cu ridicare SUKI
nhdp
dualsoft

Parteneri

ROTO
trocal
VBH
ALUPROF
URBAN
PC-500-2019
GHID de INSTALARE