Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Marti, 22 Iunie 2021
GHID de INSTALARE
Home - Stiri - Furnizori de Sisteme - ASSA ABLOY: Beneficiarii sunt mai interesati de sisteme performante de inchidere
ASSA ABLOY: Beneficiarii sunt mai interesati de sisteme performante de inchidere
Furnizori de sisteme Publicat de Camelia Pantel 19 Apr 2021 06:00
Potrivit reprezentantilor companiei ASSA ABLOY Romania, romanii sunt tot mai interesati de achizitionarea de produse destinate „caselor inteligente”, cele mai dorite sisteme destinate acestora fiind, in ordine, incuietorile, camerele de supraveghere si alarmele inteligente.
„Cand vine vorba de transformarea casei in una «inteligenta», romanii sunt interesati preponderent de asigurarea unei sigurante sporite, de monitorizare si de control de la distanta, dar si de sisteme de automatizare cu functii inteligente si o instalare cat mai intuitiva a acestora. Astfel, cea mai mare parte a celor care se indreapta catre astfel de produse aleg incuietori, camere de supraveghere si alarme inteligente”, a precizat Florin Tihulca, Managing Director al ASSA ABLOY Romania. Acesta mai mentioneaza ca romanii aloca un buget cuprins intre 1.000 si 1.300 de euro pentru achizitia unui solutii de securitate inteligente a locuintei. Dintre acestia, 45% sunt familisti, cu varste cuprinse intre 35 si 44 de ani, de cele mai multe ori parinti preocupati de siguranta si convenienta. Alti 30% dintre romanii care achizitioneaza astfel de sisteme au intre 45 si 64 de ani, sunt interesati de tehnologie si au un stil de viata modern. Un ultim segment, de 25% dintre cumparatori, este reprezentat de tineri intre 25 si 34 de ani, necasatoriti, cu un stil de viata modern si care isi doresc adoptarea imediata a noilor aparitii tehnologice. „Mare parte a clientilor nostri sunt familiarizati cu shopping-ul online, detin notiuni despre produsele «smart home», iar unii au deja un produs inteligent acasa si isi doresc o completare, pentru a crea ceea ce se numeste un ecosistem”, a concluzionat Florin Tihulca. Informatii suplimentare, la www.assaabloyopeningsolutions.ro
 
2021-video-fer
ghid_montaj
SISECAM
athena_370px
rehau
A aparut editia
MAi 2021!
 

Autentificare

Conferinta EURO-Fereastra - 2019
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
hautau 2017
hospice doneaza
SIMONSWERK
 
Culisante cu ridicare SUKI
dualsoft
nhdp

Parteneri

ALUPROF
trocal
ROTO
VBH
URBAN
PC-500-2019
GHID de INSTALARE