Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Joi, 22 Februarie 2024
Frontale
Home - Stiri - Furnizori de Sisteme - ASSA ABLOY: Cererea pentru solutiile de acces este la cel mai inalt nivel in 2022
ASSA ABLOY: Cererea pentru solutiile de acces este la cel mai inalt nivel in 2022
Furnizori de sisteme Publicat de Camelia Pantel 14 Oct 2022 06:00
Compania ASSA ABLOY Romania activeaza in prezent cu succes pe piata nationala a sistemelor de inchidere, comercializand produse la inalte standarde de calitate si durabilitate. „Forta noastra este data in primul rand de portofoliul divers de marci, ce include unele din cele mai cunoscute si mai de incredere nume din industria sistemelor de inchidere, precum Yale, ABLOY, effeff, FAB, HID, Mercor, Mul-T-Lock, TESA etc. Avem o experienta de peste 25 de ani in domeniul produselor de securitate si detinem o unitate de productie la Bucuresti, care este un centru de excelenta regional in Europa de Est pentru fabricarea sistemelor de tip «broasca». Solutiile de acces le comercializam pe plan local prin intermediul diviziei Opening Solutions si detinem, in acelasi timp, inca doua divizii - ASSA ABLOY Entrance Systems si ASSA ABLOY Global Solutions.
Piata de sisteme de control al accesului este asigurata in proportie de circa 30% de catre segmentul industrial si logistic si in cuantum de 20% de sectorul cladirilor de birouri, diferenta revenind vanzarilor realizate catre companiile ce ofera servicii esentiale, precum cele de furnizare de energie, apa sau a celor din industria telecom sau petrochimica. Controlul accesului a fost vazut, pana acum cativa ani, doar ca o solutie de a limita accesul persoanelor din afara organizatiei in perimetrul acesteia. Cand vine vorba de principalele cerinte pe care le au companiile atunci cand opteaza pentru un sistem de acces controlat, un nivel sporit de securitate si eficientizarea costurilor se situeaza pe primele locuri. Pandemia a adus si ea o schimbare in bine din acest punct de vedere, cererea pentru solutii de acces, mai ales de tip «wireless/no touch», fiind la cel mai inalt nivel. Pentru a raspunde cat mai bine solicitarilor clientilor locali, ASSA ABLOY Romania promoveaza o serie de sisteme de acces controlat precum Incedo™, Aperio®, SMARTair® sau CLIQ®”, a mentionat Florin Tihulca, Managing Director ASSA ABLOY Romania. Informatii suplimentare, la www.assaabloy.com 
 
TSV
rehau
SISECAM
ABONARE REVISTE
Editia
NOIEMBRIE/DECEMBRIE 2023!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left