Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Luni, 02 August 2021
TERAPLAST
Home - Stiri - Furnizori de Sisteme - ASSA ABLOY este o prezenta de succes pe piata nationala a solutiilor de acces
ASSA ABLOY este o prezenta de succes pe piata nationala a solutiilor de acces
Furnizori de sisteme Publicat de Camelia Pantel 25 Mai 2021 06:00
Compania ASSA ABLOY Romania, filiala autohtona a grupului suedezo - finlandez cu acelasi nume si reprezentanta pe plan local a brandului Yale, este in prezent unul dintre jucatorii de top ai pietei de solutii de acces. Firma ASSA ABLOY a accesat piata din Romania in anul 1998, prin preluarea marcii Urbis, nume recunoscut la acel moment in domeniul produselor de securitate autohtone. In prezent, detine o unitate de productie pentru fabricarea sistemelor tip „broasca” la Bucuresti, care este, in acelasi timp, un centru de excelenta regional al grupului in Europa de Est. De asemenea, activeaza la nivel national prin intermediul a trei divizii, respectiv divizia Opening Solutions (prin intermediul careia comercializeaza solutii de acces), ASSA ABLOY Entrance Systems si ASSA ABLOY Global Solutions.
- Detaliati activitatea grupului Assa Abloy la nivel international.
Compania suedezo - finlandeza ASSA ABLOY este unul dintre liderii globali in domeniul solutiilor de acces ce raspund nevoilor utilizatorilor finali in materie de securitate, siguranta si confort. Totodata, detine o pozitie de top la nivel international, pe segmentul securitatii electromagnetice, in domenii precum controlul accesului, tehnologia de identificare, automatizarea intrarilor si securitatea hoteliera. De la infiintarea sa, in anul 1998, ASSA ABLOY s-a transformat dintr-o companie regionala intr-un grup international cu aproximativ 47.000 de angajati, operatiuni in peste 70 de tari si vanzari de aproape 71 miliarde coroane suedeze pe an. In anul 2002, grupul ASSA ABLOY a achizitionat compania Yale. Marca Yale este unul dintre cele mai cunoscute branduri internationale din intreaga lume si unul dintre cele mai reputate nume, ca excelenta, din industria incuietorilor. Compania Yale este o afacere de familie, fondata in America de catre Linus Yale Jr. care a realizat primele produse avand ca punct de plecare o incuietoare bazata pe un mecanism folosit pentru prima data de vechii egipteni, in urma cu peste 4.000 de ani. Compania Yale si-a extins activitatea la nivel mondial, la inceputul secolului al XX-lea, iar in prezent are peste 12.000 de angajati.
- Prezentati principalele categorii de produse incluse in portofoliul ASSA ABLOY Romania.
- Secretul ASSA ABLOY consta in portofoliul divers de marci cu produse la standardele internationale de calitate si durabilitate. In segmentul rezidential, gama de produse include feronerie mecanica si solutii smart home marca Yale. In segmentul business, comercializam sunt usi de siguranta, solutii de control acces, feronerie arhitecturala, solutii antibacteriene etc.
- Precizati care sunt principalele planuri de dezvoltare pe termen scurt.
In 2021 vom lansa produse si solutii noi, ne vom extinde echipa si vom targeta o crestere a vanzarilor de cel putin 10%. Totodata, ne propunem o crestere de peste 40% a productiei, in urmatorii 4 ani, pentru divizia de productie si o dublare a cifrei de faceri pentru divizia Opening Solutions. Pentru a sustine aceasta dezvoltare am construit un plan de investitii strategice pana in 2025, urmand a pune in functiune tehnologii noi de stantare si prelucrari CNC de peste 10M Euro.
 
SISECAM
ghid_montaj
athena_370px
rehau
2021-video-fer
A aparut editia
IUNIE/IULIE 2021!
 

Autentificare

Conferinta EURO-Fereastra - 2019
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
hautau 2017
hospice doneaza
SIMONSWERK
 
Culisante cu ridicare SUKI
nhdp
dualsoft

Parteneri

VBH
ROTO
ALUPROF
trocal
URBAN
PC-500-2019
GHID de INSTALARE