Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Sambata, 30 Septembrie 2023
EDGETECH
Home - Stiri - Furnizori de Sisteme - BIESSE: Record in planul comenzilor in curs de executie, insumand 385 milioane euro
BIESSE: Record in planul comenzilor in curs de executie, insumand 385 milioane euro
Furnizori de sisteme Publicat de Ovidiu Stefanescu 11 Apr 2023 06:27
In anul fiscal 2022, grupul Biesse  a reusit vanzari nete consolidate in valoare de 822,4 milioane euro (+10,8% fata de 2021 si +28,2% fata de 2020). Veniturile operationale s-au plasat la 90,6 milioane euro (+13,7% fata de 2021), corespunzand unei marje de 11% (in crestere de la 10,7% in anul anterior). La 31 decembrie 2022, pozitia financiara neta a grupului era pozitiva si insuma 116,6 milioane euro, inclusiv impactul de 22,7 milioane euro, reprezentand diferenta datoriilor ce decurge din aplicarea IFRS16. Comentand aceste rezultate, conducerea Biesse a afirmat ca firma a reusit sa exploateze avantajul cresterii cererii globale de bunuri de capital, inregistrand niveluri record ale livrarilor si performante operationale notabile. Chiar si in aceste conditii, situatia economica actuala obliga la prudenta. Adoptarea unor politici monetare mai restrictive afecteaza cursurile de schimb, iar temperarea stimulentelor guvernamentale constituie un factor suplimentar de risc. Revenind la datele financiare, indicatorul de backlog la sfarsitul a fost in usoara crestere fata de 2021, totalizand 384,7 milioane de euro. Incertitudinile care pun in pericol stabilirea unei surse stabile a cererii raman insa destul de ridicate, iar dinamica costurilor de productie si dificultatile in procesul de interventie asupra preturilor de vanzare reprezinta un element ce poate afecta rentabilitatea operatiunilor. Oficialii grupului din peninsula au afirmat insa ca isi pastreaza optimismul in legatura cu atingerea obiectivelor definite in planul strategic de dezvoltare 2021 – 2023. ”Nefiind capabili sa administram presiunile inflationiste exogene, vom implementa actiuni de eficienta in cadrul structurii noastre, in paralel cu executia proiectului One Company, asigurarea unui nivel mai ridicat de flexibilitate si o simplificare rapida a proceselor. De asemenea, vom continua sa promovam inovatia si cercetarea, implementand noi solutii tehnice care se bazeaza pe conectivitate si automatizare, pentru o dezvoltare durabila”, au mai aratat membrii echipei de management a companiei.
 
TSV
rehau
2021-video-fer
SISECAM
TOP-500-PRODUCERS
A aparut editia
AUGUST 2023!
 

Autentificare

simonswerk left
hospice doneaza