Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Duminica, 03 Martie 2024
Frontale
Home - Stiri - Furnizori de Sisteme - BIT WINDOORS: Strategie de afaceri orientata catre efectuarea de investitii
BIT WINDOORS: Strategie de afaceri orientata catre efectuarea de investitii
Furnizori de sisteme Publicat de Camelia Pantel 20 Aug 2014 17:37
Afacerile producatorului de usi speciale BIT Windoors s-au inscris in primul semestru al acestui an pe un trend stationar, fiind inregistrata o mentinerea incasarilor la nivelul celor din intervalul similar din 2013. Pentru intreg exercitiul financiar curent, este preconizata o stabilizare a cifrei de afaceri raportata la suma de 4 milioane de lei consemnata atat in 2013 cat si in 2012.
 
Ovidiu Matei, director comercial al BIT Windoors: „Punem la dispozitia partenerilor usi rotative si turnicheti de control al accesului (cu o pondere de 40% din total), usi automate glisante (20%), respectiv de garaj si industriale (5%), dintre acestea in unitatea proprie fiind produse diverse modele de usi de garaj si rulouri. Totodata, asiguram servicii speciale de montaj si service, cu o pondere semnificativa la incasarile totale, care ating nivelul de aproximativ 20% din total. Noile sortimente pe care le-am lansat anul acesta sunt reprezentate de un sistem unic de usa din sticla si unul de automatizari pentru ansamblurile rotative, care are posibilitate de diagnosticare de la distanta prin transmitere de date GPRS catre PDA-ul sau smartphone-ul echipei de service. Astfel, se face o mentenanta preventiva la costuri reduse si fara sincope in ceea ce priveste functionarea usii.Livrarile usilor rotative le realizam in principal direct catre antreprenori, in timp ce, pentru modelele automate, industriale si de garaj, efectuam vanzari fie direct, fie prin intermediul unor firme instalatoare/revanzatoare, la nivel national. Strategia de afaceri pe care o aplicam anul acesta presupune efectuarea unor investitii in echipamente industriale pentru confectionarea rulourilor si grilajelor”.
 
rehau
ABONARE REVISTE
TSV
SISECAM
Editia
IANUARIE/FEBRUARIE 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left