Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Miercuri, 04 August 2021
TERAPLAST
Home - Stiri - Furnizori de Sisteme - BITT-BAU (Covid-19): Credem cu tarie in necesitatea solidaritatii si a comunicarii
BITT-BAU (Covid-19): Credem cu tarie in necesitatea solidaritatii si a comunicarii
Furnizori de sisteme Publicat de Camelia Pantel 27 Mar 2020 06:55
Mihai Mitrea, director comercial al Bitt-Bau: „Momentan, nu putem spune ca exista un impact major in activitatea companiei Bitt-Bau, generat de actuala situatie mondiala. Cu toate acestea, managementul societatii a creat cateva scenarii de lucru in vederea pregatirii pentru aceasta perioada in care va aparea cu siguranta un impas financiar pe piata de profil. Scenariile limiteaza la maximum posibil interactiunea fizica, asigura fluxul de aprovizionare pentru partenerii nostri si, nu in ultimul rand, securizeaza capitalul uman si financiar al companiei. Cu siguranta, aceasta pandemie va crea un vid de cerere atat in zona constructiilor, cat si in cea a vanzarilor ansamblurilor de tamplarie termoizolanta. Din pacate, aceasta lipsa a cererii va destabiliza destul de multe companii din bransa, destabilizare care poate crea un impas si o serie de pierderi financiare mai mari in raport cu cele din 2009. Totodata, lipsa comenzilor/livrarilor din zona exporturilor va adanci acest impas economic. Aceasta stare se va prelungi, cel mai probabil, pana spre sfarsitul anului curent. Din pacate, imi pastrez o doza de pesimism in ceea ce priveste masurile guvernamentale pentru aceasta bransa. Totusi, aceste masuri ar putea presupune cresterea investitiilor statului in constructii, sprijinirea sectorului privat cu credite subventionate pentru investitii si masuri reale de reducere a taxelor pe venituri pentru companii si angajati, in situatia reducerii volumului activitatii in domeniu. Ma astept la masuri concrete din partea Guvernului in ceea ce priveste suportarea consecintelor financiare pentru societatile private, in momentul in care vom opri partial sau total activitatea.Totodata, sunt necesare masuri severe din partea Guvernului pentru respectarea carantinei totale, impuse prin Ordonanta militara nr. 3/2020, astfel incat sa se tina sub control sutele de mii de cetateni care au venit acasa si nu se supun ordinelor de urgenta luate de autoritati, dar si acea parte a populatiei care nu intelege gravitatea situatiei. Cele mai recente evolutii ale infectiei cu Covid-19, manifestate in ultimul timp, demonstreaza ca mai e mult de facut pentru a stabiliza si a frana o situatie de necontrolat in lunile ce urmeaza. Compania Bitt-Bau se va asigura de buna functionare a relatiilor comerciale cu toti partenerii in toata aceasta perioada dificila. Luam toate masurile necesare sa asiguram un mediu de lucru sanatos pentru angajatii companiei si, nu in ultimul rand, ne vom asigura ca efectele actualei situatii sa fie resimtite cat mai putin de personalul firmei. Credem cu tarie in necesitatea solidaritatii si a comunicarii pentru a lua deciziile concrete si corecte in aceasta perioada de grea incercare”. 
 
ghid_montaj
SISECAM
athena_370px
rehau
2021-video-fer
A aparut editia
IUNIE/IULIE 2021!
 

Autentificare

Conferinta EURO-Fereastra - 2019
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
hautau 2017
hospice doneaza
SIMONSWERK
 
InfoliereProfile.ro
dualsoft
nhdp

Parteneri

ROTO
VBH
trocal
ALUPROF
URBAN
PC-500-2019
GHID de INSTALARE