Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Miercuri, 30 Noiembrie 2022
SISECAM
Home - Stiri - Furnizori de Sisteme - BITT-BAU estimeaza o crestere de 20% a livrarilor de echipari pentru usi in 2022
BITT-BAU estimeaza o crestere de 20% a livrarilor de echipari pentru usi in 2022
Furnizori de sisteme Publicat de Camelia Pantel 23 Sep 2022 06:10
Vanzarile de sisteme de feronerie pentru usi ale companiei Bitt-Bau au inregistrat o crestere in anul 2021, cand s-au situat in jurul valorii de 13 milioane de lei. "Acest trend s-a pastrat si in prima parte a anului in curs, ceea ce ne determina sa estimam ca livrarile de echipari destinate usilor vor creste cu 20% pana la finalul lui 2022. In continuare, cele mai solicitate sisteme raman incuietorile multipunct actionate din maner, care au inregistrat o crestere notabila in planul cererii, in timp ce sistemele de incuietori automate sau cu un nivel de siguranta ridicat incep sa ocupe un segment tot mai important in aceasta categorie de produse. Continuam sa dezvoltam produse cu accent pe siguranta la efractie, tratamente de suprafata care sa asigure o fiabilitate cat mai mare a sistemelor si, nu in ultimul rand, sisteme de feronerie cu componente electronice pentru conceptul «smart home». Compania noastra a fost si este, in continuare, pro digitalizare si suntem la curent cu noutatile din domeniul automatizarii capacitatilor de productie. Totodata, prin investitii intr-un soft ERP actualizat, incercam sa raspundem acestei evolutii.
In ceea ce priveste evaluarea pietei nationale de feronerie pentru usi, din pacate sunt destul de putine surse legitime de informatii in acest domeniu, insa noi estimam acest segment in jurul valorii de 25 milioane de euro. Dupa finalizarea actualelor perturbari, estimam ca sectorul de profil va evolua, in sensul ca vom asista la o reasezare a fluxurilor de aprovizionare in situatia in care se va mentine nivelul curent al cererii din domeniu. Aceasta stabilizare va crea premisele unei dezvoltari pe termen lung a sectorului in care activam.
In ceea ce priveste evolutia activitatii proprii, este intr-adevar o perioada care a pus la incercare toate capacitatile de organizare, dar nu putem vorbi de provocari care sa fi adus probleme in relatiile cu partenerii companiei. Consideram ca, printr-o organizare mai atenta a resurselor financiare si logistice, se pot depasi cu brio toate aceste provocari", a precizat Mihai Mitrea, directorul comercial al Bitt-Bau. Informatii suplimentare, la www.bittbau.ro    
    
 
2021-video-fer
rehau
Meesenburg
TOP-500-PRODUCERS
A aparut editia
OCTOMBRIE 2022!
 

Autentificare

simonswerk left
hospice doneaza