Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Luni, 12 Aprilie 2021
GHID de INSTALARE
Home - Stiri - Furnizori de Sisteme - CC a avizat favorabil vanzarea liniei de profile de tamplarie a Teraplast catre DSG
CC a avizat favorabil vanzarea liniei de profile de tamplarie a Teraplast catre DSG
Furnizori de sisteme Publicat de Elena Icleanu 10 Feb 2021 17:29
TeraPlast, compania-mama a grupului TeraPlast, anunta primirea avizului favorabil din partea Consiliului Concurentei pentru vanzarea liniei de business Profile de tamplarie catre Dynamic Selling Group (DSG) - producator si distribuitor de profile pentru tamplarie termoizolanta.
Transferul efectiv al drepturilor de proprietate va fi realizat in data de 15 martie 2021. Tot atunci, pretul estimat de 4,5 milioane de euro va fi ajustat in baza nivelului capitalului de lucru.
In cadrul tranzactiei, producatorul roman DSG va prelua linia de business Profile de tamplarie a TeraPlast SA si compania TeraPlast Ungaria - distribuitor de profile de tamplarie.
In urma tranzactiilor de anul trecut, in cadrul grupului TeraPlast vor ramane: liniile de business Instalatii si Granule ale TeraPlast SA, linia de business Ferestre si Usi a TeraGlass, reciclare PVC rigid a TeraPlast Recycling. La acestea se adauga linia de business de ambalaje flexibile din care fac parte companiile Somplast si de TeraPlast Folii Biodegradabile - producator de saci si pungi biodegradabile.
In primele noua luni din 2020, grupul TeraPlast a inregistrat o crestere de 14% a cifrei de afaceri, pana la 167 milioane de euro, si o crestere de 46% a EBITDA, pana la 20 milioane de euro. 
Profilele de tamplarie au reprezentat 9 milioane de euro din cifra de afaceri a TeraPlast in primele noua luni din 2020. Reteaua de distributie a acestei linii de business include peste 200 de clienti, producatori de tamplarie termoizolanta precum si compania TeraPlast Ungaria.
***
TeraPlast SA este compania-mama a grupului TeraPlast, format din companiile TeraPlast, TeraGlass, TeraPlast Recycling, TeraPlast Folii Biodegradabile si Somplast.
Incepand cu 2 iulie 2008, TeraPlast SA este listata la Bursa de Valori Bucuresti sub simbolul TRP. Actiunile companiei sunt incluse in indicele de referinta BET al Bursei de Valori Bucuresti si, din septembrie 2020, in indicii TotalCap si MicroCap ai FTSE Russell.
In cadrul evaluarii Vektor in baza a 15 criterii de comunicare in relatia cu investitorii, efectuata de ARIR, TeraPlast a obtinut nota maxima, 10, pentru al doilea an consecutiv.
 
rehau
2021-video-fer
SISECAM
ghid_montaj
athena_370px
A aparut editia
MARTIE/APRILIE 2021!
 

Autentificare

Conferinta EURO-Fereastra - 2019
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
hautau 2017
hospice doneaza
SIMONSWERK
 
Culisante cu ridicare SUKI
dualsoft
nhdp

Parteneri

trocal
ROTO
ALUPROF
VBH
URBAN
PC-500-2019
GHID de INSTALARE