Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Sambata, 15 Iunie 2024
Hilti
Home - Stiri - Producatori de Tamplarie - CONTINUA erodarea preturilor pe piata austriaca de sisteme de inchidere a usilor
CONTINUA erodarea preturilor pe piata austriaca de sisteme de inchidere a usilor
Furnizori de sisteme Publicat de Ovidiu Stefanescu 15 Iul 2019 06:27
Un studiu recent dat publicitatii de Branchenradar arata ca piata sistemelor de securitate pentru usi a continuat sa inregistreze o crestere moderara in 2018 in Austria, mentinandu-se intacte tendintele de orientare catre solutiile mecatronice si sistemele electronice de inchidere. Practic, in anul fiscal precedent, furnizorii de pe segmentul cilindrilor de siguranta au raportat vanzari de 47,6 milioane de euro, ceea ce constituie un avans de 1% fata de nivelul anuntat in anul anterior. Desi cererea de astfel de sisteme necesare pentru echiparea usilor instalate la imobilele noi s-a majorat cu 3,7%, aceasta crestere a fost practic suficienta pentru a compensa scaderile de pe segmentul de inlocuiri, dar nu a avut destula forta pentru a impune un ritm mai alert de dezvoltare pentru sector, in ansamblul sau. Situatia poate fi explicata inclusiv prin  faptul ca procesele de schimbare a sistemelor de securitate au avut loc relativ recent, in anii 2015 si 2016, pe fondul bine cunoscutelor probleme generate de puternicul val de emigratie dinspre zonele de conflict din Asia. Revenind la produsele cele mai avansate din punct de vedere tehnologic, pe ambele segmente (mecatronic si electronic) sporurile au fost mai alerte in raport cu cele consemnate de piata. In primul caz, cresterea din 2018 a fost de 2,5%, iar in al doilea de 1,6%. Din punct de vedere valoric, incasarile realizate de furnizorii de dispozitive non-mecanice au cumulat 16,4 milioane de euro, ceea ce corespunde unei ponderi de 34,5% din totalul sectorului analizat. In ceea ce priveste segmentul inchizatorilor pentru usi, vanzarile au stagnat la 30,6 milioane de euro, din care 18,9 milioane de euro au constituit incasarile aferente dispozitivelor automate. Problema majora a pietei rezida insa in scaderea cu 3% a pretului de livrare fata de 2015, nivelul mediu actual fiind de 60 euro/unitate.
 
rehau
ABONARE REVISTE
TSV
SISECAM
Editia
MAI 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left