Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Luni, 13 Iulie 2020
Home - Stiri - Furnizori de Sisteme - DECEUNINCK: Majorarea vanzarilor, sustinuta de activitatea din SUA
DECEUNINCK: Majorarea vanzarilor, sustinuta de activitatea din SUA
Furnizori de sisteme Publicat de Cosmin Dincu 23 Feb 2018 08:14
Oficialii grupului Deceuninck au anuntat ca, anul trecut, corporatia a consemnat o stabilizare a indicatorului profitabilitatii REBITDA, in pofida unor efecte adverse date de fluctuatiile cotatiei materiilor prime, de inflatie si de cursul nefavorabil de schimb valutar. Chiar si in aceste conditii, programul ambitios de investitii continua sa se aplice, inclusiv pe fondul unei sporiri a livrarilor din punct de vedere valoric, de +1,1% in intervalul analizat, comparativ cu 2016. De asemenea, cursul de schimb fluctuant (caracterizat, printre altele, printr-o depreciere de -23% a lirei turcesti) a fost compensat doar partial de cresterile de pret, iar managerii holdingului noteaza in acest sens parcursul deosebit al vanzarilor din SUA (ce au sustinut majorarea cifrei de afaceri) si cresterea comenzilor din Europa Centrala, in pofida unor conditii politico-economice provocatoare, consemnate in Turcia si Federatia Rusa, precum si in absenta unor livrari pentru proiecte punctuale, derulate anul trecut in Europa de Vest, care au modificat baza de raportare si, evident, nu s-au mai repetat, cum ar fi, de exemplu, constructia unor paravane de protectie acustica pentru o linie feroviara de mare viteza (TGV). 
In contextul descris anterior, potrivit unui comunicat al corporatiei, dat recent publicitatii, vanzarile nete consolidate din 2017 s-au cifrat la ...

Pentru a continua lectura articolului in format complet 
va rugam sa optati pentru 
AUTENTIFICARE sau ABONARE STIRI

Va multumim! 

 
ghid_montaj
athena_370px
COVID-19
A aparut editia
IUNIE-IULIE 2020!

Autentificare

Conferinta EURO-Fereastra - 2019
Conferinta EURO-Fereastra - 2019
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
hautau 2017
hospice doneaza
SIMONSWERK
 
Culisante cu ridicare SUKI
dualsoft
deceuninck_belgium
nhdp

Parteneri

VBH
ROTO
trocal
ALUPROF
2020_bife-sim
URBAN
PC-500-2019
GHID de INSTALARE