Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Sambata, 04 Iulie 2020
Home - Stiri - Furnizori de Sisteme - DECEUNINCK: Majorarea vanzarilor, sustinuta de pietele emergente
DECEUNINCK: Majorarea vanzarilor, sustinuta de pietele emergente
Furnizori de sisteme Publicat de Cosmin Dincu 22 Aug 2018 07:35
Oficialii grupului Deceuninck au anuntat ca, in primul semestru al anului in curs, corporatia a consemnat o majorare a indicatorului profitabilitatii EBITDA ajustat, gratie performantelor notabile din America de Nord, Turcia si din cadrul pietelor emergente, coroborate cu volumul cantitativ mai mare al livrarilor (generat de achizitiile efectuate de noii clienti si de expansiunea pietei, in ansamblu), respectiv cu impactul pozitiv al investitiilor efectuate in ultimii ani si cu sporirea pretului de comercializare, care a contracarat complet costul mai mare al materiilor prime si inflatia. In aceste conditii, programul ambitios de investitii continua sa se aplice (cu masuri de reducere a amprentei ecologice a produselor corporatiei), inclusiv pe fondul unei sporiri a livrarilor din punct de vedere valoric, de +0,8% in intervalul analizat, comparativ cu primele sase luni din 2017.
In contextul descris anterior, potrivit unui comunicat al grupului, dat recent publicitatii, vanzarile nete consolidate din ianuarie-iunie 2018 s-au cifrat la ...

Pentru a continua lectura articolului in format complet 
va rugam sa optati pentru 
AUTENTIFICARE sau ABONARE STIRI

Va multumim! 

 
athena_370px
COVID-19
ghid_montaj
A aparut editia
MAI 2020!

Autentificare

Conferinta EURO-Fereastra - 2019
Conferinta EURO-Fereastra - 2019
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
hautau 2017
hospice doneaza
SIMONSWERK
 
Culisante cu ridicare SUKI
dualsoft
deceuninck_belgium
nhdp

Parteneri

ROTO
trocal
ALUPROF
VBH
2020_bife-sim
URBAN
PC-500-2019
GHID de INSTALARE