Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Duminica, 05 Iulie 2020
Home - Stiri - Furnizori de Sisteme - DECEUNINCK: Programul ambitios de investitii continua sa se aplice
DECEUNINCK: Programul ambitios de investitii continua sa se aplice
Furnizori de sisteme Publicat de Cosmin Dincu 24 Aug 2017 19:40
Oficialii grupului Deceuninck au anuntat ca, in semestrul intai al anului in curs, corporatia a consemnat o stabilizare a indicatorului profitabilitatii REBITDA, in pofida unor efecte adverse date de fluctuatiile cotatiei materiilor prime si ale cursului de schimb valutar. Chiar si in aceste conditii, programul ambitios de investitii continua sa se aplice, inclusiv pe fondul unei sporiri relativ solide a livrarilor din punct de vedere valoric, de +2,6% in intervalul analizat, comparativ cu perioada similara din 2016. De asemenea, cursul de schimb nefavorabil (caracterizat, printre altele, printr-o depreciere de -20,8% a lirei turcesti) a fost compensat partial de cresterile de pret, iar managerii holdingului noteaza parcursul deosebit al vanzarilor din SUA si cresterea comenzilor din Europa Centrala, in pofida unor conditii politico-economice provocatoare, consemnate in Turcia si Federatia Rusa, precum si in absenta unor livrari pentru proiecte punctuale, derulate anul trecut in Europa de Vest, care au modificat baza de raportare si, evident, nu s-au mai repetat. 
In contextul descris anterior, potrivit unui comunicat al corporatiei, dat recent publicitatii, vanzarile nete consolidate din ianuarie-iunie 2017 s-au cifrat la ...

Pentru a continua lectura articolului in format complet 
va rugam sa optati pentru 
AUTENTIFICARE sau ABONARE STIRI

Va multumim! 

 
athena_370px
COVID-19
ghid_montaj
A aparut editia
MAI 2020!

Autentificare

Conferinta EURO-Fereastra - 2019
Conferinta EURO-Fereastra - 2019
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
hautau 2017
hospice doneaza
SIMONSWERK
 
Culisante cu ridicare SUKI
dualsoft
nhdp
deceuninck_belgium

Parteneri

ALUPROF
ROTO
trocal
VBH
URBAN
2020_bife-sim
PC-500-2019
GHID de INSTALARE