Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Sambata, 03 Iunie 2023
TSV
Home - Stiri - Furnizori de Sisteme - DOOR PANELS are in obiectiv noi masuri de dezvoltare a activitatii pe termen scurt
DOOR PANELS are in obiectiv noi masuri de dezvoltare a activitatii pe termen scurt
Furnizori de sisteme Publicat de Camelia Pantel 21 Mar 2023 06:10
Unul dintre cele mai importante obiective ale anului 2023 pentru compania Door Panels este reprezentat de modernizarea tehnologiei actuale pentru produsele fabricate in regie proprie si care sunt panelurile pentru usi (categorie cu o contributie de 40% la cifra totala de afaceri) si geamul termoizolant (30%). Directorul general al firmei, Nagy Istvan, precizeaza ca, in 2023, urmeaza sa se dea o atentie mai mare procesului de digitalizare si eficientizarii celui de ecologizare, precum si utilizarii surselor proprii de productie a energiei.
- Precizati ce alte obiective aveti in vedere pentru dezvoltarea activitatii pe termen scurt si mediu.
- Pentru 2023, ne-am propus, de asemenea, sa imbunatatim serviciile de distributie, sa diversificam oferta de paneluri, dar si sa ne mentinem cifra de afaceri la nivelul precedentelor 12 luni, tintind chiar si o usoara crestere, in masura in care acest lucru va fi posibil. Suntem rezervati in estimari, deoarece se simte o comprimare a activitatii in domeniul constructiilor la nivel national, spre deosebire de anul trecut, cand am reusit sa consemnam o majorare de 30% a cifrei de afaceri in raport cu valoarea de peste 40 de milioane de lei din 2021. La realizarea acestor rezultate, au contribuit cele doua linii de business ale firmei - productia si distributia. Pe segmentul distributiei, comercializam profile din PVC, armaturi, feronerie, glafuri si accesorii, prestand, in acelasi timp, servicii de infoliere a profilelor din PVC. Toate produsele din portofoliul propriu sunt distribuite in mod direct, atat la nivel national, cat si in Ungaria, unde este operational un depozit propriu. Astfel, in randul partenerilor nostri gasim atat dealeri, cat si producatori, impreuna cu care am implementat termene de livrare clar definite. Totodata, avem rute de transport bine stabilite, asiguram permanent continuitate, iar partenerii au intotdeauna siguranta ca produsele comandate le ajung la timp. Agentii proprii de vanzari asigura o colaborare stransa pe plan profesional cu beneficiarii si dispun de o cunoastere complexa a domeniului, furnizand, astfel, suport tehnic permanent.
- Detaliati cum se deruleaza parteneriatele de afaceri in actualele conditii dificile de piata.
- Anul trecut a fost destul de dificil, razboiul din Ucraina, majorarile galopante la materiile prime si cresterile semnificative ale pretului energiei aducand multe provocari. Pentru noi a fost important sa fim alaturi de parteneri si sa gasim solutii prin care sa putem depasi impreuna toate dificultatile. Nu a fost deloc usor, deoarece nu am putut pregati planuri pe termen lung si am fost nevoiti sa ne adaptam constant situatiei provocatoare.
- Cum estimati ca va evolua piata in viitorul apropiat?
- Datorita razboiului din vecinatatea tarii noastre, nu ne permitem sa ne gandim la o stabilizare, pentru ca preturile la materiile prime sunt in continua crestere, ceea ce se va vedea si in viitor, in pretul produselor finite. Asta nu inseamna neaparat o descrestere sau stagnare pe viitor pentru noi, deoarece piata este in continua dezvoltare, iar noi ne dezvoltam impreuna cu ea, comercializand intotdeauna produse cu un raport corect calitate/ pret. 
 
rehau
SISECAM
2021-video-fer
EDGETECH
TOP-500-PRODUCERS
In curand apare editia
MAI 2023!
 

Autentificare

simonswerk left
hospice doneaza