Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Marti, 28 Mai 2024
Hilti
Home - Stiri - Furnizori de Sisteme - DOOR PANELS: Noua hala de depozitare, in localitatea Urziceni
DOOR PANELS: Noua hala de depozitare, in localitatea Urziceni
Furnizori de sisteme Publicat de Camelia Pantel 04 Feb 2015 11:42
Pentru exercitiul financiar curent, compania Door Panels, din Carei, vizeaza obtinerea unei majorari a cifrei de afaceri cuprinsa intre 10% si 15%. In 2014, nivelul cresterii s-a situat la aproximativ 20%, in raport cu valoarea de 5,3 milioane de lei, consemnata in 2013. De asemenea, dintre proiectele de dezvoltare care urmeaza sa se deruleze anul acesta, se distinge construirea unei hale pentru depozitarea profilelor in localitatea Urziceni, care va fi edificata din fonduri proprii, urmand a fi definitivata in luna aprilie.
 
Mikola Peter, director general al Door Panels: „Principala categorie de produse pe care o comercializam este reprezentata de profilele din PVC, marca Avantgarde 7000 (din Polonia), cu 6 camere si latimea de 70 mm. Totodata, desfasuram operatiuni de vanzare pentru paneluri (20%), feronerie Winkhaus (30%) si accesorii. De asemenea, daca in 2014 beneficiarii au optat preponderent pentru achizitia de sortimente din categoria medie, pentru 2015 estimam o orientare a comenzilor catre modele premium. Cele mai active judete din punct de vedere al cererii de profile din PVC sunt Satu Mare, Salaj si Bihor, dar efectuam livrari inclusiv in Ungaria, unde se remarca o dinamica deosebita a pietei aria de distributie a firmei noastre fiind extinsa atat la nivel national, cat si la export, in Ungaria, Slovacia si Austria. Astfel, operatiunile de export reprezinta aproximativ 70% din vanzarile proprii. Pe plan intern, efectuam livrari atat direct (in proportie de 90%), cat si prin colaborarile pe care le avem in derulare cu patru dealeri”. 
 
rehau
SISECAM
ABONARE REVISTE
TSV
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left