Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Marti, 23 Iulie 2024
Hilti
Home - Stiri - Furnizori de Sisteme - EXPERT DOOR SOLUTION: Investitie de 300.000 euro pentru constructie depozit
EXPERT DOOR SOLUTION: Investitie de 300.000 euro pentru constructie depozit
Furnizori de sisteme Publicat de Camelia Pantel 26 Sep 2019 06:10
Din categoria usilor de garaj si industriale, furnizate, in acest moment, de compania Expert Door Solution, din Bucuresti, fac parte modele sectionale, rapide, glisante (normale si rezistente la foc), metalice multifunctionale, rezistente la foc, tip rulou si grila, precum si cortine rezistente la foc. In portofoliul firmei se regasesc, de asemenea, docuri de andocare complete (rampe de andocare, burdufuri de etansare si echipamentele adiacente acestora). „Produsele pe care le comercializam sunt, in mare parte, de provenienta germana, marcile Hormann, Stobich etc. Ca o noutate pe segmentul rezidential, incepand de anul acesta, usile de garaj Hörmann pe care le comercializam se pot adapta pentru operare direct de pe un smartphone sau o tableta (chiar si in cazul in care proprietarul nu este acasa), renuntandu-se, astfel, la vechea telecomanda. Ca si in anii trecuti, inclusiv in 2019 clientii nostri au solicitat, mai ales, usi sectionale, rezistente la foc si cortine rezistente la foc. Totodata, cele mai numeroase proiecte in care ne-am implicat in ultimul timp - si care au fost realizate in totalitate de echipele noastre, fara a fi nevoie de externalizare -, au fost situate in cea mai mare masura in Bucuresti si judetul Ilfov, precum si in Pitesti, Craiova, Cluj-Napoca si Oradea. Am efectuat livrari si catre proiecte externe (in Turcia, Georgia si Polonia, unde avem contacte cu mai multi antreprenori locali), in principal in domeniul industrial si pentru care am livrat o gama diversa de produse, cum ar fi usi sectionale, rapide, glisante, metalice, de lemn sau pereti amovibili. La nivel national, in ultimul timp, am stabilit contacte si relatii cu antreprenori noi, care au o activitate in crestere pe piata constructiilor. Aceasta traverseaza, actualmente, o perioada caracterizata printr-un trend ascendent, tendinta care se reflecta si in vanzarile proprii, numarul proiectelor dublandu-se in ianuarie-septembrie a.c. fata de perioada corespunzatoare din 2018. Cifra de afaceri din primul semestru al acestui an a inregistrat o usoara crestere in raport cu acelasi interval din 2018 si speram ca, pana la finalul anului in curs, sa depasim cifra de afaceri de 8,3 milioane de lei din exercitiul financiar precedent”, a precizat George Popa, Executive Manager in cadrul Expert Door Solution.
Cel mai important proiect de extindere a activitatii, derulat in cursul acestui an in cadrul firmei, a fost reprezentat de constructia unui depozit propriu in Bucuresti, investitie in valoare de peste 300.000 de euro. Informatii suplimentare, la www.eds-ro.eu 
 
SISECAM
rehau
TSV
ABONARE REVISTE
Editia
IUNIE/IULIE 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left