Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Vineri, 26 Februarie 2021
GHID de INSTALARE
Home - Stiri - Furnizori de Sisteme - FEREASTRA: Ce urmeaza in 2021 pe piata de tamplarie, tema centrala a noii editii
FEREASTRA: Ce urmeaza in 2021 pe piata de tamplarie, tema centrala a noii editii
Furnizori de sisteme Publicat de Elena Icleanu 07 Dec 2020 06:57
Editia Noiembrie-Decembrie 2020 a revistei Fereastra cuprinde date si informatii referitoare la situatia actuala si perspectivele pietei nationale/ internationale de tamplarie termoizolanta si fatade cortina, avand ca tema centrala analiza activitatii principalelor companii din domeniu si TOP 500 - analiza principalelor 500 de companii producatoare de tamplarie si geam termoizolant, conform cifrelor de afaceri realizate in 2019. Analizele sunt conturate inclusiv pe baza unor date statistice referitoare la importul, exportul sau distributia de produse, iar perspectivele acestor segmente de piata sunt reliefate intr-o maniera exhaustiva, inclusiv prin integrarea celor mai recente informatii referitoare la fabricanti si furnizori. Sunt incluse si opinii ale reprezentantilor pietei, care se refera atat la situatia actuala sau perspectivele afacerilor proprii, cat si la evolutia segmentelor de piata specifice.

Din sumar 
Primul material al revistei este reprezentat de un reportaj realizat in urma traditionalei intalniri cu presa organizata de furnizorul de feronerie Roto, Trade Press Day 2020, fiind prima reuniune de acest fel derulata in sistem de video conferinta, date fiind conditiile speciale impuse de pandemia Covid-19. La editia nr. 15 a evenimentului au participat 70 de jurnalisti din 14 tari din toata lumea.
Editia Noiembrie-Decembrie 2020 a revistei Fereastra include si un material Cover Story, prin care se celebreaza aniversarea a 25 de ani de prezenta neintrerupta pe piata din Romania a grupului Rehau. Articolul include o prezentare succinta a companiei, angajamentul acesteia pentru anii urmatori, prezentarea produsului Synego Slide, cel mai nou sistem culisant din portofoliul companiei, precum si un interviu cu Paul Chipriean, Head of Rehau WS Romania.
Rubrica de analiza a editiei trateaza realizarile si perspectivele companiilor de pe piata ferestrelor si usilor din PVC, sub impactul pandemiei Covid-19. Analiza este realizata pe baza celor mai noi estimari ale Comisiei Nationale de Strategie si Prognoza (CNSP) si completata cu opinii ale managerilor unor firme reprezentative din domeniu, precum Abitare CG, AGC Flat Glass, Cortizo Romania, Decco SA, Geze Romania, New House Design Project, PPTT, Profine Romania, Saint-Gobain Romania, VEKA Romania, Valras Prod, AGB Alban Giacomo SpA, Alumni, Barrier, Bitt-Bau, Comfortex, Drupanel, Izotec Group, Kronlux FM, MCA Grup, Orgadata Romania, Reynaers Aluminium Romania, Romserv Invest si Somfy.
La rubrica opinii, Attila Beer (administrator, Alukönigstahl Romania), Ovidiu Tomoiaga (General Manager, Termo Express Trading), Eugen Mitea (Tehnolemn) si Eren Koc (administrator, Romtera Product) vorbesc despre impactul pe care il are pandemia de coronavirus asupra afacerilor proprii si a pietei de profil, dar si masurile luate de companii in context si perspectivele de dezvoltare a afacerilor in noua realitate economica.
La sectiunea Producatori & Furnizori sunt prezentate date referitoare la activitatea unor companii si organizatii importante din domeniul tamplariei termoizolante in contextul Covid-19 si estimarile acestora privind sezonul de varf pentru activitatea din acest domeniu. Sunt incluse date despre companiile Arcom Glass, Ceneco, Cesrom, Draglen, Fereastra Forest, Ferestre & Decor SRL, Helios, Snoopy Impex si Termoheat.
Rubrica de Produse & Tehnologii este deschisa de un material central, referitor la noutatile si inovatiile din industria sticlei, prezentate la Glasstec Virtual. In text, se face referire la solutiile noi, ce vor fi standardizate in perioada urmatoare, la sisteme inovatoare de manipulare si automatizare a transportului in fabricile de geam termoizolant, dar si la cele mai noi masini de gaurit din industrie, optimizate pentru procesarea vitrajelor Low-E. Totodata, la acest capitol sunt detaliate si alte produse inovatoare, precum AVT - finisaj impotriva infectiilor transmise prin manere, de la Roto, noua serie de profile PVC Ultratherm, marca a Ramplast, ES70 - sistemul liftant-glisant de inalta performanta de la Etem si Regulus, sistemul complet reglabil pentru structuri din aluminiu de la Teleco.
Editia se incheie cu analiza TOP 500 Producatori de Tamplarie si Geam Termoizolant 2020, companiile fiind listate in functie de cifrele de afaceri realizate in 2019. Pe 5 pagini sunt listate si cele 500 de societati incluse in analiza, care au realizat afaceri de circa 821 milioane de euro anul trecut, reprezentand circa 90% din piata de profil.
Pentru informatii suplimentare, click aici!
 
SISECAM
athena_370px
rehau
TELECOAUTOMATION
ghid_montaj
2020-video-C_
A aparut editia
IANUARIE/FEBRUARIE 2021!
 

Autentificare

Conferinta EURO-Fereastra - 2019
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
hautau 2017
hospice doneaza
SIMONSWERK
 
InfoliereProfile.ro
nhdp
dualsoft

Parteneri

VBH
trocal
ROTO
ALUPROF
URBAN
PC-500-2019
GHID de INSTALARE